نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی فیلوفر بتن ریز کف با ماله پروانه و
۰۰:۱۶ ۱۸ آبان ۱۴۰۰
عالی نود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۸ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
من یکم ماست وابلیمو نمک زرد چوبه و پیاز خلالی طعم دار میکنم عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
عالی بودممنونم
Iran (Islamic Republic of)
رهاا
۰۱:۱۶ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
کی گفته آبلیمو گوشت رو سفت میکنه ؟ اتفاقا چون اسیدیه باعث میشه نرم بشه . آبلیمو ، زعفران ، خامه و کمی روغن زیتون ،نمک، کمی فلفل سیاه و آویشن و یه حبه سیر رنده شده یک طعم فوق العاده و دلچسب بهش میده. امتحان کنید عالیه عالی
Iran (Islamic Republic of)
کورش
۰۰:۳۸ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود،حرف نداشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۹ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
سلام من پیاز وفلفل دلمه ایی را رنده میکنم وابش را میگیرم ومیریزم داخل جوجه ها بمونه عالی میشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
باتمام تکنیکهاموافقم. به جای زعفران دم کرده میشه از زعفران های آماده قنادی هم استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
روشی که با خامه و زعفران قبلا گفته بودین رو انجام دادیم و عالی بود.
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم
۱۵:۱۲ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
سلام شما یبار بعد روغن و پیاز و ابلیمو خامه بزن روی جوجه یعنی با هم مخلوط کن یجوری مشتری میشی که به عمرت نخورده باشی بعد بع همه توصیه میکنی
Netherlands
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
با سرکه ای که ازروی سیر ترشی قدیمی بر میدارین جوجه گلابتون رو مژه دار کنین .دیگه بقیه طعم ها رو قبول نمی کنین. امتحانش ضرر نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
بله
گوشت کباب معمولا یک شب قبل باید ..اخته.. بشه
تا طعم و بو و مزه خوبی بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۳ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
ممنون از راهنمایتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۱ ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود،ممنون
Iran (Islamic Republic of)
رضا فرامرزیان
۲۰:۵۸ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
اگه میخوای جوجه کباب خوشمزه بشه تو سس مایونز و کمی فلفل دلمه بزار تو پیاز بمونه
Iran (Islamic Republic of)
arbab
۱۸:۱۲ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
آشپزی رو بفرستید سپاسگزارم
۱۲