سلام دستور اصلی فلافل دوپیمانه نخود ، ۴عدد پیاز متوسط، ۴ حبه سیر ، ادیه معطر فلافل، نمک، فلفل و اینکه نخود ۲۴ساعت خیس بخوره و ۳ مرتبه نخود رو چرخ کنیم . مقدار پیاز بستگی به موادمون داره طوری که مواد فلافل نه شل باشه نه خشک وسفت در حین ورز دادن متوجه میشیم . در اخر هم یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا جا بیفته و بعد در روغن غوطه ور سرخ میکنیم.
دستور پخت نخود پلو برای 4 نفر
گوشت آبگوشتی به مقدار لازم (از گوشت مرغ هم می توان استفاده کرد و یا به جای گوشت آب قلم هم در در برنج می توان ریخت )
نخود نفری دو قاشق
پیاز دا غ(پیاز داغ بنابر ذائقه ، کم یا زیاد و یا پیاز خام)
نمک ، زرد چوبه و کمی فلفل و زیره هم می توانیم استفاده کنیم
برنج 4 پیمانه
ابتدا گوشت و نخودرا همراه زرد چوبه می پزیم کمی که پخته شد ، پیاز داغ را اضافه می کنیم و قتی خوب پخته شد ،برنج نمک فلفل و زیره را در آن می ریزیم ، این غذا به صورت دم پختک است ، طعم خوبی دارد ، و برای سحر ماه رمضان بسیار عالی است چون کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد ، امتحانش ضرری ندلرد ،
ولی اصلا حوصله ندارم
فلافل شما گفتید و منم اب نخود به لیست اضاف میکنم
شماره سه و چهار هم یکی دیگه بگه
گوشت آبگوشتی به مقدار لازم (از گوشت مرغ هم می توان استفاده کرد و یا به جای گوشت آب قلم هم در در برنج می توان ریخت )
نخود نفری دو قاشق
پیاز دا غ(پیاز داغ بنابر ذائقه ، کم یا زیاد و یا پیاز خام)
نمک ، زرد چوبه و کمی فلفل و زیره هم می توانیم استفاده کنیم
برنج 4 پیمانه
ابتدا گوشت و نخودرا همراه زرد چوبه می پزیم کمی که پخته شد ، پیاز داغ را اضافه می کنیم و قتی خوب پخته شد ،برنج نمک فلفل و زیره را در آن می ریزیم ، این غذا به صورت دم پختک است ، طعم خوبی دارد ، و برای سحر ماه رمضان بسیار عالی است چون کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد ، امتحانش ضرری ندلرد ،