من شغلم دستفروش در شب بازار بندرعباس است. ودرآمد من در مجموع از پانزده اسفند تا آخرتعطیلات نوروز بوده است و مخارج بیماری پدر سالمندم نیز اصلا قابل توضیح دادن نیست حتی شرایط دریافت وچگونگی اخذ وام دومیلیونی و اینکه به کجا مراجعه کنیم هم معلوم نیست و فقط شعار است اگر من اشتباه برداشت کردهام سازمانی را به من معرفی کنید تا کمی درد قحطیزدگی برای کسانی که تخت تمکین من میباشند تسکین پیداکند.
متشکرم
من مدت شش ساله بیکارم .باورتون نمیشه با وام روی وام وبه لطف خدا تا حالا آبرو و خانواده ام را تا اینجا رسوندم حالا اون شرمندگی هاش بماند وچیزای دیگه .خدا بدادم برسه فقط . با این وضعیت
باسلام.بنده راننده اسنپ هستم،خانواده چهار نفره دارم و مستاجرم. مسافر خیلی کم شده و کرایه ها خیلی کمتر از همیشه،خلاصه مفت داریم سواری میدیم هم به اسنپ هم به مسافر.توی این وضعیت برخلاف توصیه مسئولین مجبورم #خانه نمانم.بسته معیشتی بهم ندادن ،وام هم که نمیدن،به خدا قسم اگه کرونا هم بگیرم تا آخرین لحظه عمرم کارمو ادامه میدم،چون مجبورم،جمهوری اسلامی بیاد خرج و اجاره و هزینه های زندگی بخور نمیر بهم تا در#خانه بمانیم.
متشکرم