با این محدودیت های ذرهای و سلیقهای متغیر از شهر به شهر، نه فقط وظیفه و مسئولیتتونو درست انجام ندادید بلکه به مردمی که به امید تمومی کرونا همه درآمدشونو قطع کردن و نشستن تو خونه و به سختی و بدون حمایت زندگیشونو میگذرونن هم خیانت کردید.
همه جا رو یک مرتبه قرنطینه کنید
خواهشا زودتر و سریعتر و قاطع تر عمل کنید اگر از ارتش و نیروی قهریه میتوانید استفاده کنید کار را به اما اگر شاید نسپارید فردا دیره تاریخ بعدا شما را مقصر میداند اگر صادق نباشید
واقعا چرا این تصمیمات رو همون روزای اول نگرفتید؟؟؟ اگه همون روز اول محدودیت های سفت و سخت در شهرهای کانوو به مدت ۲هفته اجرا می شد نه این همه هزینه میدادیم نه این همه کشته!!!!.فقط متاسفم!
شاید یکی تو این وضعیت نیاز به یه شلواری ، زیر شلواری، لباس زیری و... داشت یا برق خونهاش قطع شد نیاز به سیم داشت یا ماشینی خراب شد آدم نیاز به لوازم یدکی یا تعمیرگاه داشت ، اینا به کنار چرا میوه فروشی ها مجوز ندارند ؟ میوه ها بگنده خوبه ؟
برای خود مردم و برای ایجاد فرصت نفس کشیدن کادر خسته بیمارستانی لطفا پیشنهاد دهید تا مصوبه ای از طرف ستاد مقابله با کرونا صادر و از فردا هر خودرویی که از تهران و یا سایر شهرهای درگیر خارج می شود مبلغ 500 هزارتومان عوارض پرداخت نماید
همه جا رو یک مرتبه قرنطینه کنید
وقتی قراره بمونی خونه ماشین میخای چیکار؟