شما سلبیریتی ها وقتی از رنگ ولعاب وقیافه میفتین کم کم پشیمان شده وبه دامن نظام رو میارین ولی کور خوندین شما وطن فروشان به همون کشورهابی که به شمادر باغ سبز نشان دادن .
خب عذرخواهی کردی ..! حالا میتونی طلبه بیگناه را زنده کنی ؟! و موضوع دیگه اینکه مگه حق الناس هم شما میدونید چیه ؟؟!! و بازم موضوع دیگه اینکه ، چطور شده الان یهوئی یاد عذرخواهی افتادی ؟ یه چیزی هست و اونو بگو ..!!؟؟ عذر خواهی و... را ولش کن .. داستان چیه ؟؟
اگر ما بشر یک چیز را یاد می گرفتیم و آن اینکه قبل از هر عمل و اظهار نظر و قضاوت در مورد دیگران به اندازة کافی بررسی و نکته سنجی می کردیم که مرتب مجبور نشویم از دیگران عذر خواهی کنیم در صد بالای از مشکلات جامعة ما حل می شد ، عذر خواهی خوب است اما چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ که معلوم نیست پذیرفته شود یا حتی اگر طرف مقابل هم با بزرگواری بخشید ، آثار اجتماعی آن عمل و سخن به سادگی از جامعه زدوده شود .
تو کشور عزیز ایران دیگه جایی برای تو نیست ،هر غلطی خواستی انجام دادی حالا اومدی معذرت میخوای؟
مگه ما فراموش کردیم شهادت اون روحانی همدانی که یه جانی حرف تو را باور کرد و رفت اون روحانی را به شهادت رسوند.
شمابابت همکاری با برنامه ای که سرمایه گذارش ازدشمنان بشریته وسالهاست دستش تامرفق بخون شیعیان یمنی..عربستانی. بحرین وعراق وسوریه اغشته هست بدهکاری خانم افشار...که باهیچ نوع معذرت خواهی پاک نمیشه..برواگر تونستی لحظه ای دل ازون پولهای کثیف بکنی به این موضوع هم فکرکن
قرار نیست هرچی رو میبینی و میشنوی بشینی تعریف کنی و دوتا هم روش بذاری که الکی حاشیه سازی کنی و خودتو سر زبونها بیاری
آدم هر غلطی میکنه خودش باید پای کاراش وایسه
الان پاشدی رفتی اونور دیگه داری الکی الکی میزنی
مرگ طلبه بی گناه
مرگ جوانی که باعث شدی قاتل بشه
مهناز تو از شکایت که طلبه آملی کرده ترسیدی
خائن.
مگه ما فراموش کردیم شهادت اون روحانی همدانی که یه جانی حرف تو را باور کرد و رفت اون روحانی را به شهادت رسوند.
چی شده فهمیدی چه کاری کردی
یعنی تو همون اول متوجه نشدی اون اکانت فیک بود؟؟؟!!!
آدم هر غلطی میکنه خودش باید پای کاراش وایسه
الان پاشدی رفتی اونور دیگه داری الکی الکی میزنی