نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۳ دی ۱۴۰۳
سلام،خسته نباشید.آب آناناس گرفتم مزه ترشیدگی میده.میشه کاری کرد.زیاده نزدیک به ۶ لیتر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۰ ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
سلام من مربای آلبالو درست کردم بعد مدتی ترش شده چکار کنم آیا دیگه بدرد نمیخوره؟!?
United States of America
ناشناس
۰۰:۱۰ ۲۰ تير ۱۴۰۳
سلام مربای آلبالو من ترش و کمی تیز شده چکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۱۹ تير ۱۴۰۳
من مربای شلیل درست کردم
از اول ترش شده بود و میگفتن شکرت کمه
و حالا من خودم میخرم و اقوامم همینطور و می‌بینید
که برای تایپ کردن هنوز نمردم و سالمم
الکی نریزید دور بعضیا ترش دپست دارن
البته من نظرم حرفه ای نیست و طبق تجربم گفتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
سلام مربای هویج من هم شکرک زده و هم ترش شده لطفاً راهنمایی کنید که چیکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۱۷ آذر ۱۴۰۱
مربا هویجم ترش کپک زد چکارش کنم
Turkiye
رسول یوسفی
۱۹:۳۹ ۱۶ آذر ۱۴۰۱
دوماه پیش مارمالادانجیردرست گرده آب لیموهم ریخته بودم.داخل شیشه دربسته به یخچال گذاشتم.حالاکه بازکردم بدون گپک زدن تبدیل به ترشی شده است.بخورم یادوربریزم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۹ مهر ۱۴۰۱
مربای تمشک درست کرد الان ترش شد چیکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۹ شهريور ۱۴۰۱
سلام مربای انجیر درست کردم با نبات وشکر اهفته در کابینت گداشتم الان دیدم ترش شده اول خیلی شیرین بود حالا باید درو بریزم یا میشه کاری کرد
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۰:۵۹ ۲۸ خرداد ۱۴۰۱
دوستان هیچ کدام بدرد نمی خورند همه رو بریزید بیرون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۸ ۰۹ اسفند ۱۴۰۰
مربای من کپک زده چیکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۹ ۰۳ مرداد ۱۴۰۰
ممنونم خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۹ ۲۹ تير ۱۴۰۰
سلام شربت شاه توت من ترش و گازدار شده نمیدونم چیکارش کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۵ تير ۱۴۰۰
سلام مربای سیب من ترش کرده !چیکارش کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
من برا جلوگیری از کپک زدن ابلیمو طبیعی میریزن
۱۲