من مربای شلیل درست کردم
از اول ترش شده بود و میگفتن شکرت کمه
و حالا من خودم میخرم و اقوامم همینطور و میبینید
که برای تایپ کردن هنوز نمردم و سالمم
الکی نریزید دور بعضیا ترش دپست دارن
البته من نظرم حرفه ای نیست و طبق تجربم گفتم
دوماه پیش مارمالادانجیردرست گرده آب لیموهم ریخته بودم.داخل شیشه دربسته به یخچال گذاشتم.حالاکه بازکردم بدون گپک زدن تبدیل به ترشی شده است.بخورم یادوربریزم؟
از اول ترش شده بود و میگفتن شکرت کمه
و حالا من خودم میخرم و اقوامم همینطور و میبینید
که برای تایپ کردن هنوز نمردم و سالمم
الکی نریزید دور بعضیا ترش دپست دارن
البته من نظرم حرفه ای نیست و طبق تجربم گفتم