نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سمیه بصیری
۱۴:۴۹ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
من از شخصیتی مثل رحمت توقع همین رفتارهای فانتزی فیلمها رو داشتم.رحمت نماینده ا دمهای از جامعس که بیشتر زندگیشون درگیر فیلمها وقصه ها است دوست دارن ادای اونا رودربیارن تا به نظر با کلاس بیان با چاشنی سلیقه خودشون یک تصویر با نمک وتا مل برانگیز می سازن.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۴:۴۶ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت جنبه مثبت و منفی زیادی داره,برای بهتر شدن پایتخت های احتمالا بعدی,نویسنده و کارگردان و مشاوران باید اشتباهات خودشون بپذیرن.خرد جمعی برخی از شوخی ها و صحنه رو در فرهنگ خودشون قبول نمیکنن. به نظر میرسه پایتخت داره به بیراهه میره,حیفه...
Iran (Islamic Republic of)
دکتر
۱۴:۴۱ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت ۶ سریال عالی و فوق العاده ای بود که کل خانواده رو ساعت ۱۰ شب پای تلویزیون جمع می کرد. حالا نمی گم هیچ ایرادی نداشت، قطعا هیچ کاری خالی از خطا نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
سریال خوبی بود خسته نباشید
Iran (Islamic Republic of)
ترانه
۱۴:۳۳ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
پایتخت فقط یه سریال بود که در واقع واقعیت های جامعه رومخصوصا در مورد رفتار بچه ها با پدرمادرا به تصویر کشیده بود ولی همون‌طور که ما دوست نداریم عیب وایرادزندگیمون دیده بشه از اینکه این ایرادها در سریال وجود دارد هم ناراحت شدیم پایتخت عالی بود حقیقت تلخ است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش پایتخت 6 هیچگاه ساخته نمی شد، این فصل سریال نسبت به فصلهای گذشته افت خیلی خیلی شدیدی کرد و پایتخت 6 پایتختهای 1 تا 5 رو به معنی واقعی کلمه با خاک یکسان کرد،
در پایتخت 6 ما شاهد خیانتهای گسترده پسرخاله با پسرخاله ، رحمت با فهیمه ، فرزندان با پدر ، هما با همسر و بی بندو باری و بی غیرتی خانواده ها نسبت به فرزندان و بی احترامی فرزندان با بزرگترها و سیاه نمایی زندگی در مشکلات بودیم،
در پایتختهای گذشته ضمن طنز بودن سبک زندگی یک خانواده اسلامی ایرانی و غیرت مردان ایران و شجاعت و صبر بر مشکلات و دلخوشی در عین سختی ها شاهد بودیم ولی اکنون؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
پایانش خیلی سخیف بود برای کسانی که در زمان انقلاب بودند .یار آوری خاطرات بد گذشته بود خدا از تقصیراتشان بگذرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
این چه دفاعی بود که این کارگردان از پایتخت 6 انجام داد ؟ اقا قسمتهای قبل خوب بودند این قسمت سراسر بد اموزی داشت چرا نمی پذیرد . مصاحبه و نقد هم فایده ندارد نمیدانم چرا این سریال از چشمم افتاده است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
این سریال بر خلاف 5 فصل قبلی خیلی جای نقد دارد، و درد آور اینکه وقتی کسانی که این همه پول بیت المال را برای ساخت این سریال گرفتند حتی اجازه نمی دهند بهشان نقد شود جالب است. واقعا این سریال چه می خواست بگه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
این آقا رحمت لباسهای پاره را از کجا خریده خیلی با شخصیت کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
دو تا فیلم بدرد نخور از شبکه ی دو و سه پخش شد که به لعن خدا نمی ارزید. هنوزم دارن پخش می شن. کسی نمیگه داستان نداشتن و قصه نداشت و شخصیت پردازی نداشتو از این مزخرفات.
حالا همه گیر دادن به پایتختی که 6 ساله هر سال بهتر از سال قبلش بوده. حالا همه شدن منتقد. اگه راست میگن یه قسمت فقط یه قسمت مثل پایتخت بسازن
Iran (Islamic Republic of)
حجت اله
۱۳:۱۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
سلام چرا در نظرات منتقدین، هیچ نقدی به آن همه کنایه و ایراد به عملکرد دولت و نمایندگان و.... در سریال پایتخت نشد.
Iran (Islamic Republic of)
یاسر
۱۳:۰۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
آقای فرجی این چه حرفیه که میگیدسینمای قبل ازانقلاب ماارزش هنری ندارد...کاملادراشتباهید...لطفانسنجیده حرف نزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
خیلی هم خوب بود همتون همه مشکل دارید که این سریالو مشکل دار میبینید
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۲:۵۲ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
دهها سریال دیگه با هزینه بسیار زیاد ساخته میشه و هیچکس نمیبینه چون در حدی نیست که حتی بخواد نقد بشه. این سریال این همه بیننده و خواهان داره اما عده ای برای معروف شدن یک شبه شروع میکنن به انتقاد ازش، مثل منطق سنگ زدن به ماشین دودی یا قطار درحال حرکت، البته نواقص جزیی داشت اما این سریال اگر بیننده نداشت و خوب نبود ازش این همه انتقاد نمیشد، شرم کنید. من این پایتخت رو بیشتر دوست داشتم چون داستان در متن خانواده شکل میگرفت چون ماجراهای مصنوعی و خارج از منطق نداشت، به جاش چندین قصه موازی مطابق با واقعیتهای جامعه داشت. دم سازندگان گرم.