دولت فخیمه از این راه هم کسب درآمد کنه اونهم توی این زمان که جمعیت زیادی از ملت بیکار وبدبخت شدند آقتیان بروند ومملکت داری را از کشور های دیگر یاد بگیرند
یه میلیون میخوان بدن روزی ده تا خبر می نویسن برا یه میلیون اونم قسطی اخه شما فکر نکردید مردم تو خونه قرنطینه باشن اخه زن و بچه شون غذا نمیخوان.. بعدش کشورای خارجی روزی سه میلیون میدن برا مردمشون خبری چاپ نمیشه. اونم بلا عوض... دستمون به سمت خدا دراز میکنیم فرجی بشه.
وام یک میلیونی که هنوز هم با شک و تردید و گمانه زنی و تعارف دارن وعده میدن پرداخت یا نپرداختنش یعنی سلب مسئولیت در قبال مردم و بازم ملت خودشون باید یه فکری به حال خود کنن،شرم بر باعث و بانیش.
یه میلیون چیه که اسم وام روش گذاشتن بخدا توی این وضعیت جای تاسف داره کارگرای بینوا وخیلی از مردم واقعا تو این روزای سخت تو مضیقن اقایان مسئول آیا خودتو با یه تومن میتونین زندگی کنین که اونم با منت و سودباز پرداخت میخواین بدین دست مردم .برای مردم خوب کشورم که هیچ برای خودمم متاسفم