طرزتهیه ترشی بیلهر اول گیاه بیلهر را بخوبی پاک میکنیم وبعر درآب میدانیم تاگاولای آنجا شود نباید این گیا راازهم چداکنیم خوبکه آبکشی کردیم تمیز شد گیاه رادر دا خل ظرف میچینیم وسرکه روی آن میریزیم روی َعل گاز قرار میدهیم میگزاریم نیم پز شود وبرمیداریم واز ظرف خارج میکنیم وداخل ظرف شیشی میچینیم سرکه ونمک وترخون می ریزیم بعد از ۲روز سرمیزنم اگر سرکش کم شده دوبار سرکه میریزیم خوب که نرمشی میل میکنیم
سلام من تمیزچند مرحله شستم و بعد در آب و سرکه و نمک جوش دادم بوی بدی نمیده و تلخ هم نیس الان هنوز تو قابلمه هست و هنوز تو شیشه نریختم اومدم نظرات رو خوندم نوشتن باید آبشو بریزیم دور چند مرحله سوالم اینه خواصش از بین نمیره چن بار بحوشونیم آبشو بریزیم دور چون من شنیدم برا درد مفاصل خیلی عالیه؟!!
سلام من امسال 3باررفتم کوه اوردم منطقه ما تو فارس منبع بیلهره جاتون خالی اول بپزین بعد بزارین داخل دوغ یه 4روزی بمونه ما بهش میگیم ریچال اونوقت عمرت تو فناست اگه ازش نخوری
دوستان این گیاه تو کوهستان های لرستان بسیا زیاده که ما بهش کما میگم متاسفانه چن سالی ک عده ای ساخت ترشی این گیاه رو باب کردن کم کم داره رو به نابودی میره این گیاه بدرد ترشی نمیخوره فقط باید زیر ذغال بپزی یا اینکه بخار پز کنی طریقه مصرفشم همینه حیفه این گیاه با این روشای نادرست نابود بشه
سلام این گیاه یکی از پر خاصیت ترین گیاهان خراسان بشمارمیرود
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
سلام این گیاه یکی از پر خاصیت ترین گیاهان خراسان بشمارمیرود
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
سلام
جوشاندن سرکه کار درستی نیست
برای تهیه ترشی بیلهر باید اول آنها را شیرین کنیم برای این کار ابتدا اجاره میدهیم آب بجوشه بعد به مدت ۵ دقیقه بیلهرها را میجوشانیم سپس در آبکش ریخته و یکباره آنها را در آب سرد میریزیم! دو تا سه مرحله این کار را انجام میدیم تا علاوه بر شیرین شدن بیلهرها شکل آنها حفظ بشه.
بعد از اون بیلهارها را توی شیشه میچینیم و سرکه و نمک اضافه میکنیم
این گیاه در مناطق کردستان و شهر مریوان خیلی زیاده وما بهش(منه)میگیم ولی اصلا تلخ نیست و برای ترشی هم با (قسوان-قزوان)به زبان کردی ،
که فارسیش بنه کوهی یا پسته وحشی میگن مخلوط میکنیم وخیلی خوشمزست
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
جوشاندن سرکه کار درستی نیست
برای تهیه ترشی بیلهر باید اول آنها را شیرین کنیم برای این کار ابتدا اجاره میدهیم آب بجوشه بعد به مدت ۵ دقیقه بیلهرها را میجوشانیم سپس در آبکش ریخته و یکباره آنها را در آب سرد میریزیم! دو تا سه مرحله این کار را انجام میدیم تا علاوه بر شیرین شدن بیلهرها شکل آنها حفظ بشه.
بعد از اون بیلهارها را توی شیشه میچینیم و سرکه و نمک اضافه میکنیم
که فارسیش بنه کوهی یا پسته وحشی میگن مخلوط میکنیم وخیلی خوشمزست