نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Finland
رنجبر هستم
۱۲:۱۰ ۱۲ فروردين ۱۴۰۳
طرزتهیه ترشی بیلهر اول گیاه بیلهر را بخوبی پاک میکنیم وبعر درآب می‌دانیم تاگاولای آنجا شود نباید این گیا راازهم چداکنیم خوبکه آبکشی کردیم تمیز شد گیاه رادر دا خل ظرف میچینیم وسرکه روی آن میریزیم روی َعل گاز قرار می‌دهیم میگزاریم نیم پز شود وبرمیداریم واز ظرف خارج میکنیم وداخل ظرف شیشی میچینیم سرکه ونمک وترخون می ریزیم بعد از ۲روز سرمیزنم اگر سرکش کم شده دوبار سرکه میریزیم خوب که نرمشی میل میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
نخورید سمی و سرطان زا
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۱۸:۰۶ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
سلام هیچی نخورید که سمی است و سرطان زا ....
Iran (Islamic Republic of)
لیلا خانم
۱۱:۴۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
ترشی فقط بیلهر...تمامممممممم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام من تمیز‌چند مرحله شستم و بعد در آب و سرکه و نمک جوش دادم بوی بدی نمیده و تلخ هم نیس الان هنوز تو قابلمه هست و هنوز تو شیشه نریختم اومدم نظرات رو خوندم نوشتن باید آبشو بریزیم دور چند مرحله سوالم اینه خواصش از بین نمیره چن بار بحوشونیم آبشو بریزیم دور چون من شنیدم برا درد مفاصل خیلی عالیه؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۰
سلام ترشی بیلهر گرم هس یا سرد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۰۷ فروردين ۱۴۰۰
آره خییییییلی خوشمزه هس زیاد تلخه چن بار باید با آب و نک بجوشونی آبشو بریزی دور بعد با نمک و سرکه تو بخابونی نو ظرف دردار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من امسال 3باررفتم کوه اوردم منطقه ما تو فارس منبع بیلهره جاتون خالی اول بپزین بعد بزارین داخل دوغ یه 4روزی بمونه ما بهش میگیم ریچال اونوقت عمرت تو فناست اگه ازش نخوری
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۰۱:۲۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دوستان این گیاه تو کوهستان های لرستان بسیا زیاده که ما بهش کما میگم متاسفانه چن سالی ک عده ای ساخت ترشی این گیاه رو باب کردن کم کم داره رو به نابودی میره این گیاه بدرد ترشی نمیخوره فقط باید زیر ذغال بپزی یا اینکه بخار پز کنی طریقه مصرفشم همینه حیفه این گیاه با این روشای نادرست نابود بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
طعم و مزه مواد نفتی میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
باید شیرین بشه تلخ همینجوری سرکه بریزی روش تو نوراباد ممسنی هم هست
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۰۲:۳۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام این گیاه یکی از پر خاصیت ترین گیاهان خراسان بشمارمیرود
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۰۲:۳۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام این گیاه یکی از پر خاصیت ترین گیاهان خراسان بشمارمیرود
مااین گیاه راپس از شستشوی دقیق انها را به تکه هایی کوچک درمی اوریم وبعدبخار پزمیکنیم چند حبه سیر را پوست گرفته وسرخ میکنیم بعد بیلهر هارا درون ان میریزیم ودراخر باکمی نمک ادویه و۴عددتخم مرغ مخلوط میکنیم دراخر پوره خوشمزه مابه دست می اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من استفاده کردم خیلی عالیییییی هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام
جوشاندن سرکه کار درستی نیست
برای تهیه ترشی بیلهر باید اول آنها را شیرین کنیم برای این کار ابتدا اجاره میدهیم آب بجوشه بعد به مدت ۵ دقیقه بیلهرها را میجوشانیم سپس در آبکش ریخته و یکباره آنها را در آب سرد میریزیم! دو تا سه مرحله این کار را انجام میدیم تا علاوه بر شیرین شدن بیلهرها شکل آنها حفظ بشه.
بعد از اون بیلهارها را توی شیشه میچینیم و سرکه و نمک اضافه میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
این گیاه در مناطق کردستان و شهر مریوان خیلی زیاده وما بهش(منه)میگیم ولی اصلا تلخ نیست و برای ترشی هم با (قسوان-قزوان)به زبان کردی ،
که فارسیش بنه کوهی یا پسته وحشی میگن مخلوط میکنیم وخیلی خوشمزست
۱۲