سلام طاعات و عبادات قبول حق باشه. من فرزند جانباز هستم وزارت دفاع در موسسه اعتباری کوثر برام حساب باز کرده جهت سهام عدالت و تمام اطلاعات رو درج کردن اما حالا بنده میخوام سهم خودمو وارد بورس کنم یه کد شش رقمی پیامک میکنه به شماره همراه که برای بنده نیست و نمیتونم تغییرش بدم چون نمیدونم چنده ۰۹-----۴۵۹۴؟
سلام آیا کسی که چندین سال قبل با خانواده برای سهام عدالت ثبت نام کرده و بعدش ازدواج کرده و از سهام عدالت خود هیچ اطلاعی نداشته و برگه سهام نداره و این چند سال هیچ اطلاعی نداشته و تازه اسم خودش و در لیست کنار خانواده اش دیده میتونه برای سهامش پیگری کنه؟
شماره تلفنی که قبلا برای سهام عدالتم ثبت شده مال من نیست هر موقع هم تلاش کردم تغییرش بدم نشده الان هم برای آزاد سازی سهام پیام به اون شماره ارسال میشه راه حل بدین لطفا؟
سلام شماره تلفن که توسامانه سهام عدالت ثبت شده اصلا مال من نیست بایدچیکارکنم هرچی زنگ میزنیم به سامانه کسی جوابگونیست سایت هم که میگه زنگ بزنین حالا ماچیکارکنیم
من اشتباهی روش دوم رو انتحاب کردم چگونه مبتونم روش اول رو انتحاب کنم . تصحیح کتم . مچکرم
آیا سهام عدالت کل خانواده را یکی از اعضای خانواده که دارای کد بورسی است می تواند مدیریت کند؟
میخواستم ببینم کلا کدام روش برای سهام عدالت به نفع سهامدار میباشد
۱- روش مستقیم
۲-روش غیر مستقیم
متشکرم
من اشتباها سهامم مستقیم شده میخوام به حالت اول برگرده چیکار کنم
چطور می توانم شماره تلفن تغییر دهم؟؟/
همراه اول و ایرانسل همکاری نمی کنند
چون اجازه ندارند شماره های جاخالی را به ما بدهند حتی صاحب شخص تلفن
خواهشمندم راهنمایی کنید.