سلام
کوفته شیرازی برای اینکه واه نره حتماً باید به مواد کوفته موقع ورز دادن دو عدد تخم مرغ و چند قاشق آرد گندم اضافه کرد در غیر این صورت کوفته ها واه میره
سلام وقتتون بخیر من همیشه کوفته درست میکردم خوب میشد اماامروز یدونه امتحانی داخل قابلمه باهمین دستور پخت گذاشتم بازشده چه کاری نیازه انجام بدم تابقیه موادبه این شکل نشن
شایسته تقدیر و تشکر هستید.
موفق باشید.
خدانگهدار
کوفته شیرازی برای اینکه واه نره حتماً باید به مواد کوفته موقع ورز دادن دو عدد تخم مرغ و چند قاشق آرد گندم اضافه کرد در غیر این صورت کوفته ها واه میره