نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
بایدچند قاشق ارد ویک عدد تخم مزع اصافه کنیم مواد لپه برنج خوب اسیاب کنیم‌چسیندگی داشته باشهموا. نباید ابداشته باشه سل باشه
Germany
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۲
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
باتشکر ازشما موفق بلشید
Iran (Islamic Republic of)
رحیمی
۱۴:۴۲ ۱۱ شهريور ۱۴۰۱
علت چسبندگی مواد کوفته تبریزی چیست ؟
Iran (Islamic Republic of)
Dariush
۱۳:۱۹ ۰۶ خرداد ۱۴۰۱
سلام
شایسته تقدیر و تشکر هستید.
موفق باشید.
خدانگهدار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۲۱ فروردين ۱۴۰۱
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
مهری شفیعی
۰۹:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
عالی بود تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰
سلام
کوفته شیرازی برای اینکه واه نره حتماً باید به مواد کوفته موقع ورز دادن دو عدد تخم مرغ و چند قاشق آرد گندم اضافه کرد در غیر این صورت کوفته ها واه میره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۰ آذر ۱۴۰۰
سلام وقتتون بخیر من همیشه کوفته درست میکردم خوب میشد اماامروز یدونه امتحانی داخل قابلمه باهمین دستور پخت گذاشتم بازشده چه کاری نیازه انجام بدم تابقیه موادبه این شکل نشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۱ آبان ۱۴۰۰
سلام کوفته های من هم وا میره لطفا بگید چیکار کنم.نمیدانم از سبزی تازه س که میریزم .یاازچیزه دیگه هست لطفا راهنماییم کنید.ممنون از لطفتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۱ آبان ۱۴۰۰
سلام ما درست کردیم اما وا رفت الان میشه کاری کرد تا نزاریم زیاد وا بره در حال جوشیدن داره باز میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۱ آبان ۱۴۰۰
سلام ما درست کردیم اما وا رفت الان میشه کاری کرد تا نزاریم زیاد وا بره در حال جوشیدن داره باز میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۱۱ شهريور ۱۴۰۰
خیلی ممنون من درست کردم عالی شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۰۲ خرداد ۱۴۰۰
در قابلمه نیمه باز باشه و خیلی ورز بدید
Iran (Islamic Republic of)
لیلی
۲۳:۱۷ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
مال من وا میره
۱۲