ریئسی خوب داره تار و مار شون میکنه میره جلو. به همین منوال پیش بره در چند سال اینده دیگه کسی جرات نمیکنه مال مردمو بخوره . افرین غیور مرد
صلوات برای موفقیتش
چه چيزي باعث مي شه اين افراد دست به اين كارها بزنند ؟؟ آيا چيزي به جز فساد سيستمي باعث اين موضوع مي شه؟! فساد سيستمي و خلاء قانون، با اعدام يكي دو نفر آدم (تازه اگر اعدام شوند) درست نمي شود..
لطفا اینها را از گردن بزنید تا همه عبرت بگیرند . اینها خائن وطن هستند و چند سال است که خون مردم بیچاره را در شیشه کرده اند و مثل زالو از خون مردم تغذیه میکنند . این دیوانه های طماع و حریص که معتاد به ثروت هستند را با گیوتین اعدام کنید و جسدشان را به ویروس کرونا آلوده کنید تا از درون نابود شوند .
از همه پیام ها چنین بر میاد که مقصر اصلی در انتخاب مسولان خود مردمند پس این همه انتخابات برای چیست؟اگر مردم عزیز بر اساس تکلیف مسولان را انتخاب کنند نه بر اساس باند بازی آیا چنین مشکلی پیش میومد؟
صلوات برای موفقیتش