محمود عزیزم یاور مستضعفان و روستائیان یاور قشر محروم جامعه بیا و به این هرج و مرج اقتصادی فرهنگی اجتماعی و سرگردانی و خلاصه نابودی قشر ضعیف پایان بده کجایی یاور مستضعفان و رهبری کجایی خادم شهدا و خانواده عزیز آنها واقعا دلم برای یه احمدی نپاد شجاع دیگر تنگ شده آیا می آید؟
هیچکدام تایید نمی شن، وچندتا رااجباری میارن تامردم آن کسی که مورد نظرشونه راانتخاب کنند!؟!؟ وهدف ازاین برنامه فقط شرکت مردم درانتخابات وشلوغ شدن صف انتخاباته، حالا هرکه انتخاب بشه، که مسلما ازخودشون هست، بشه!؟! چون نمی خواهند کاری برای مردم انجام بدهند!؟؟
یه کلید ساز ماهر سرکوچه مون هست حاضره هر جور کلیدی بسازه دوره کلیدسازی رو هم آموزش میده. کلید مغازه کلید خونه کلید ماشین کلید کارخونه هر چی باشه باز میکنه
خواهشا این چن نفر همیشه در راس بودند و هستن و ملت انتظار دارد و به نفع همدیگر کنار بکشند و یه پدیده نخبه علمی و با توانا و جوان و متفکر و متدین و وطن پرست و پاکدست و پیرو خط امام و رهبری باشه و انرژی تازه در کالبد این جسم دمیده بشه تا بابی باشه نیروهای جدید و جوان وارد عرصه کلان مدیریتی بشه. پیام و خاست رهبر عزیز این بود ایران به دست جوانان ساخته خواهد شد.
دوران احمدی نژاد به سر اومده