نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Samo
۰۳:۱۸ ۲۷ تير ۱۳۹۹
برای اینکه کبابتون وا نره ترجیحا یکی سیخ بگردونه ک حوصله و دقت داره چون سیخ باید مرتب بچرخه
برای اینکه از روی سیخ گوشتتون نیفته سیخ کاملا سرد باشه حتی خیسشم نکنید نمیفته....جوش شیرینم ب مقدار کافیش برای نیفتادن کباب خوبه اما مقدارش مهمه همونطور ک نوشته واقعااا تلخ میکنه
Iran (Islamic Republic of)
داود
۰۰:۲۴ ۲۷ تير ۱۳۹۹
سلام
تشکر
ولی هر کاری کردیم دوباره وارفت .
Russian Federation
Nimi
۰۳:۴۲ ۲۷ تير ۱۳۹۹
اول اینکه هیچ وقت ازگوشت فریزر شده استفاده نکن چون اب داره و شل میشه..وقتی اب پیاز رو کامل کامل گرفتی و باگوشت مخلوط کردی گوشت رو بزار یخچال. نیمساعت قبل ازکباب کردن گوشت و سیخ بکش و بالا پایین گوشت رو طوری روی سیخ نازک کن که ابتدا وانتهای سیخ نازک بشه وسنگین نشه و بزار باسیخ نیمساعت باشه تا گوشت روی سیخ سفت بشه.بعدش بزار روی منقل .سی ثانیه صبرکن تا یطرف گوشت سفت بشه بعد سیخ و جابجا کن تا اونطرفشم روی حرارت بمونه وسفت بشه هرچی بیشترجابجاکنی کنترامکان وارفتن هست.اگراحیانا خواست بیفته سیخ و جابجا کن .بمرور بهترمیشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۷ تير ۱۳۹۹
موقع چرخ کردن گوشت یه فیله مرغ اضافه کنیدتانریزد
United States of America
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۶ تير ۱۳۹۹
پولداران را کباب
بی پولان دود کباب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۷ تير ۱۳۹۹
الان تو آمریکا شما دود کباب میخورید یا خود کباب ؟؟؟
البته اگر کباب ایرانی باشد .
Iran (Islamic Republic of)
Ahmad
۲۳:۲۷ ۲۶ تير ۱۳۹۹
بسیار عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۲۶ تير ۱۳۹۹
کار خوبیه ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۶ تير ۱۳۹۹
البته‌کباب‌بناب‌،چرخ‌نمی‌شود‌،بلکه‌ساطوری‌می‌شود
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۱۶ ۲۶ تير ۱۳۹۹
راز نریختن سیخ ☆
وقتی آخرین سیخ کباب را روی منقل گذاشتید. فوراً از اولین سیخ شروع کنید و برگردونید . و دوباره وقتی به آخرین سیخ رسیدید همین کارو تکرار کنید.
نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۸ تير ۱۳۹۹
امکان نداره بدون جوش شیرین هر کاری کنی میریزه منکه 22 سال کباب پز هستم بهتر میدونم البته خیلی جاها انکار می‌کنند ولی حتما جوش شیرین استفاده میشه
Iran (Islamic Republic of)
Mmm
۱۹:۵۱ ۲۶ تير ۱۳۹۹
یک چیزی هم من بگم آخر که سیخ کردین حتما دو ساعت بزارین تو یخچال بمونه یا از شب قبل و روی آتش هم حتما سریع اینور و اونور کنید
۱۲