برای اینکه کبابتون وا نره ترجیحا یکی سیخ بگردونه ک حوصله و دقت داره چون سیخ باید مرتب بچرخه
برای اینکه از روی سیخ گوشتتون نیفته سیخ کاملا سرد باشه حتی خیسشم نکنید نمیفته....جوش شیرینم ب مقدار کافیش برای نیفتادن کباب خوبه اما مقدارش مهمه همونطور ک نوشته واقعااا تلخ میکنه
اول اینکه هیچ وقت ازگوشت فریزر شده استفاده نکن چون اب داره و شل میشه..وقتی اب پیاز رو کامل کامل گرفتی و باگوشت مخلوط کردی گوشت رو بزار یخچال. نیمساعت قبل ازکباب کردن گوشت و سیخ بکش و بالا پایین گوشت رو طوری روی سیخ نازک کن که ابتدا وانتهای سیخ نازک بشه وسنگین نشه و بزار باسیخ نیمساعت باشه تا گوشت روی سیخ سفت بشه.بعدش بزار روی منقل .سی ثانیه صبرکن تا یطرف گوشت سفت بشه بعد سیخ و جابجا کن تا اونطرفشم روی حرارت بمونه وسفت بشه هرچی بیشترجابجاکنی کنترامکان وارفتن هست.اگراحیانا خواست بیفته سیخ و جابجا کن .بمرور بهترمیشی
راز نریختن سیخ ☆
وقتی آخرین سیخ کباب را روی منقل گذاشتید. فوراً از اولین سیخ شروع کنید و برگردونید . و دوباره وقتی به آخرین سیخ رسیدید همین کارو تکرار کنید.
نوش جان
برای اینکه از روی سیخ گوشتتون نیفته سیخ کاملا سرد باشه حتی خیسشم نکنید نمیفته....جوش شیرینم ب مقدار کافیش برای نیفتادن کباب خوبه اما مقدارش مهمه همونطور ک نوشته واقعااا تلخ میکنه
تشکر
ولی هر کاری کردیم دوباره وارفت .
بی پولان دود کباب
البته اگر کباب ایرانی باشد .
وقتی آخرین سیخ کباب را روی منقل گذاشتید. فوراً از اولین سیخ شروع کنید و برگردونید . و دوباره وقتی به آخرین سیخ رسیدید همین کارو تکرار کنید.
نوش جان