شما گاو و گوساله های شیرده پای کشورهای بیگانه و رژیم صهیونیستی را به خلیج فارس باز می کنید و امنیت خودتان را به خطر می اندازید.آنوقت شیخک جان! ایران را مقصر می دانید .
اگر حق را بگوییم . هر کشوری حق دارد با هر دولتی که بخواهد قرارداد ببندد به هیچ کشور ثالثی هم ربطی ندارد همانگونه که ما با سوریه چین و.... قرار داد داریم وغربیها ناراحتند .پس قرار داد امارات با هر کشوری فقط به خود امارات مربوط است .ایا وقتی ما با سوریه قرارداد نظامی نوشتیم ازامارات نظر خواهی کردیم که حالا امارات از ما نظر بخواهد.
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
رجب طیب اردوغان روز جمعه در حاشیه نماز جمعه شهر استانبول گفت کشورش ممکن است در روابط با امارات تجدید نظر کرده و آن را تعلیق کند.
اردوغان منافق است .
شما هنوز اردوغان را نشناخته اید ؟
خودش رابطه قوی با صهیونیستها و بنی اسرائیل برقرار می کند .
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
من نميدونم وقتي دلار بيست هزار تومن شده و ما خريدن ماشين رو ديگه تو خواب بايد ببينيم ديگه چيزي برا از دست دادن نداريم پس چرا زودتر اين يه وجبي رو نميگيريم و انتقاممون را بگيريم
شما هنوز اردوغان را نشناخته اید ؟
خودش رابطه قوی با صهیونیستها و بنی اسرائیل برقرار می کند .