مجازات برا این خیلی کمه ، اگه من از یه زنجیر آویزونش میکردم و یه دیگ بزرگ روغن داغ هم میزاشتم زیرش و بعد آروم آروم میکردمش تو روغنای داغ که حساااابی زجر بکشه!
چی بگم ، یه دختر تنهایی میره خونه پسر و باهاش مشروب میخوره، دارو بیهوشی هم توش نباشه ارتباط نامشروع اتفاق میوفته. عجب دوره زمونه بدی شده و غربگراها همه جا رو خراب کردن. دیگه فرهنگ برامون نگذاشتن.
ارتباط برقرار کردن عمدی و با رضایت ی موضوع اما تجاوز ی بحث دیگس شما دارید از تجاوز و متجاوز طرفداری میکنید
محدثه
۱۶:۰۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
دختران خوب سرزمینم وقتی اسلام امر و نهی کرده در هر زمینه ای قطعا به نفع خود ماست ... به هیچ مردی در زندگیمان اعتماد نکنیم بعضی افراد شیطان صفت. هستن و ما باطن افراد رو نمیبینیم پس بهتره از هر گونه ارتباطً غیر ضروری با نامحرم پرهیز بشه ..حالا این آدم رو هم اعدام کنن آیا اتفاقات ناگواری که برای خانمهایی که مورد تجاوز قرار گرفتن جبران میشه؟ قطعا خیر.
برای این چنین افرادی مجازات اعدام کمترین مجازاته اگه دست من بود در ملا عام پوست بدنش رو زنده زنده میکندم و زنده زنده می سوزوندمش تا برای بقیه افراد بی شرف انسان نما مثل اون درس عبرتی بشه ماندگار که من بعد ناموس دیگران رو مثل ناموس خودشون بدونن ونگاه چپ به ناموس کسی نداشته باشند البته با آرزوی ظهور امام زمان که کل عالم رو از وجود آشغال هایی این چنین با قدرت خداوندی پاک کنه و صلح و ثبات در همه نقاط عالم گسترده بشه الهی آمین.
افرادی هم که با آگاهی با این آقا رفته اند، هرچند که نمی دانستند که قراره این آقا چی به سرشون بیاره، باید جوابگو باشند که چرا این کار را کرده اند؟ چه دلیلی برای رفتن یک خانم با مرد ناشناس وجود داره؟
چه حرفا یاد میده .نگو پسر جان بده دو روز دیگه تمام دولتی ها هم سادیسم میگیرن.گندشون بیشتر در اومد میگن ما سادیسم داشتیم.هر کی باور کنه که تو سادیسم داشتی گوشش درازه