احسنت. باور کنید روزی میاد که کل کشورهای عربی اسرائیل رو به رسمیت میشناسن. حتی فلسطین هم صلح میکنه و آدم بده فقط ما میشیم. هیکل سلیمان قطعا باید ساخته بشه تا امام زمان بیاد.
ناشناس
۱۵:۱۳ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
هیکل سلیمان؟
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
خار و خفیف باشی
نوکر و چاکر آمریکا باشی
تا رفاه داشته باشی
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
آفرین بالاتر از آسایش مردم نیست
ایرانی
۱۵:۴۵ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
فلسطین همین الان هم با اسرائیل در صلحه-این درگیری ها با گروه مقاومت هست نه مردم-مردمشون دارن کنار هم زندگی میکنند ولی از هم بدشون میاد مثل افغانی هایی که تو ایران هستن
علی
۱۱:۴۲ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کدام شرافت مگر مسئولان بی کفایت ما شرافت هم دارند که وضعیت ملت و مملکت این است
به به چشممان روشن.... دارن این جزیره های از ایران جدا شده پاشونو از گیلیمشون درازتر میکنن باید بهشون گفت همه چی پول نیستااااااا ما بدجوری شهید دادیم واسه مبارزه با استکبار....... مسئولین به اونا سریعا گوش زد کنن که بعدش نگن نگفتیننننننننن!!!!!!!
کدام شرافت !!؟ شما نگارنده ، شرافتی در سران عربها تا حالا دیده اید !!؟ اینها (سران اعراب) سالهاست که در پشت پرده دست در دست اسرائیلی ها گذاشتند ..... شرافت!!!!!
شرافتشون رو با بقای تاج و تخت پادشاهی معامله کردند اما فکر می کنند و در خواب و خیال هستند، این اخرین چیزی است که در چنته داشتند و با اون معامله کردند، انسان ها بپا می خیزند.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
برا آینده خودت بس برو دزدی میلیاردی کن و بفکر هفت نسل بعدت باش از هر راهی
اگه همسایه شما یک روز بخاد خانواده شما رو مورد تعرض قرار بده و خانواده شما رو اذیت کنه شما میگید بی خیال من چکار به همسایه دارم و امنیت اونها رو ول میکنید و میرید سرکار شکمشون رو سیر کنید .
ناشناس
۲۱:۴۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
محمد که پایین نظر داده اونا الان صلح میکنن نه تعرض اینو بفهم دنیا صلح میخواد نه جنگ و جدل
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
کدام شرافت؟! سران کشورهای عربی شدن گاو شیرده غربی ها و برایشان هم مهم نیست چقدر دوشیده شوند.
با رفاه وآسایش ملت خودشون
نوکر و چاکر آمریکا باشی
تا رفاه داشته باشی
صرفا جهت اطلاع باشگاه دروغ گویان
چه طرز کامنت گذاشتنه
استدلال کن
به شما ارتباطی نداره شد حرف؟