سلام به شما دوست عزیز، اینکه در ایران با چنین وضعی برداشت محصول ترافل انجامم میشه نشان از بی رحمی کارگران در رفتار با جنگل هست اما من در اروپا شرکت دارم و کمپانی ما باید یک شرکت تولید در ایتالیا در ارتباط کامل هست و قیمت حداکثری ترافلی که در ایران هست در اروپا ۷۰ تا ۹۵ یورو و در گرون ترین زمان ۱۲۰ یورو به دست مشتری نهایی در رستوران میرسد،اون قارچ چند ده میلیونی مد نظر شما در ایران اصلا نیست و فقط در یک منطقه در ایتالیا و یک منطقه کوچک چند هکتاری در مجارستان هست که ظاهر بیرونی اش با ترافل ایران یکی هست ولی داخلش سیاه کامل و بویی شبیه گوشت خشک داره و مدل ۱۰۰ میلیونی شما سفیده و اون فقط در ایتالیا هست و دلیلش اینه در کل ایتالیا در سال زیر یک تن ازش پیدا میشه ، ، لطفا بدون تحقیق جو سازی نکنید،
مگه یه قارچ ترافل یا هر قارچ دیگه ای که میخوان به اندازه 10 الی 20 سانت زمین رو بکنند چه خسارتی به جنگل میخواد بزنه که نوشتن با چوب وچنگک زمین رو شخم زدن.
گودال چند متری که ایجاد نکردن
به اندازه کف دست خاک اون زمین رو کندن.؟...
کجای این ماجرا خسارت زدن به میراث پنجاه میلیون ساله؟
متاسفانه قوانین کشور ما در حوزه محیط زیست اصلا بازدارنده نیست. شاید اگه جرایم نقدی بیشتر از قیمت منابع برداشت شده طبیعی می بود یا مدت حبس بیشتر درنظر گرفته می شد، کمتر شاهد این موارد می بودیم.
سلام مهم تولید هاگ این قارچ هاست
ما چون هاگ این قارچ ها را تولید نمی کنیم خود قارچ را هم تولید نمی کنیم وگرنه محیط زیست قارچ چیز خیلی خاصی نیست
به جز ترافل قارچ های دیگر هم وجود دارند مانند هکال و دنبلان
گودال چند متری که ایجاد نکردن
به اندازه کف دست خاک اون زمین رو کندن.؟...
کجای این ماجرا خسارت زدن به میراث پنجاه میلیون ساله؟
ما چون هاگ این قارچ ها را تولید نمی کنیم خود قارچ را هم تولید نمی کنیم وگرنه محیط زیست قارچ چیز خیلی خاصی نیست
به جز ترافل قارچ های دیگر هم وجود دارند مانند هکال و دنبلان