درود
جوز قند نراق را در منقطه ما میانپر میگویند باهمان مغز های ذکر شده
درمیوه مختلف وهلو .شفتالو ..انواع گلابی و........درست میکند
مادر من خودش درست میکرد
منطقه ما آذربایجان شرق -تبریز است
در آذر شهر بسیار مرغوب درست میکنند
فکر میکنم درست کردن میانپر 150-200سال قدمت دارد
البته به آجیل چهار شنبه سوری با باسلق ر وسوجوق اضافه میکنند
درود
جوز قند نراق را در منقطه ما میانپر میگویند باهمان مغز های ذکر شده
درمیوه مختلف وهلو .شفتالو ..انواع گلابی و........درست میکند
مادر من خودش درست میکرد
منطقه ما آذربایجان شرق -تبریز است
در آذر شهر بسیار مرغوب درست میکنند
فکر میکنم درست کردن میانپر 150-200سال قدمت دارد
البته به آجیل چهار شنبه سوری با باسلق ر وسوجوق اضافه میکنند
بسیار شیرینی سالم ومقوی وخوشمزه است انواع مختلف دارد در روستاهای اطراف نطنز هم درست میکنند وپیشنهاد میشود حتما بخورید خود الگ که یک نوع هلو است بسیار خوشمزه تر از هلوست حیف که در تهران وشهرهای بزرگ نیست
خب هلو که معروفتر از الگه
جوز قند نراق را در منقطه ما میانپر میگویند باهمان مغز های ذکر شده
درمیوه مختلف وهلو .شفتالو ..انواع گلابی و........درست میکند
مادر من خودش درست میکرد
منطقه ما آذربایجان شرق -تبریز است
در آذر شهر بسیار مرغوب درست میکنند
فکر میکنم درست کردن میانپر 150-200سال قدمت دارد
البته به آجیل چهار شنبه سوری با باسلق ر وسوجوق اضافه میکنند
جوز قند نراق را در منقطه ما میانپر میگویند باهمان مغز های ذکر شده
درمیوه مختلف وهلو .شفتالو ..انواع گلابی و........درست میکند
مادر من خودش درست میکرد
منطقه ما آذربایجان شرق -تبریز است
در آذر شهر بسیار مرغوب درست میکنند
فکر میکنم درست کردن میانپر 150-200سال قدمت دارد
البته به آجیل چهار شنبه سوری با باسلق ر وسوجوق اضافه میکنند