باید راه حل پیدا بشه یعنی راه حل هست باید عملیاتی بشن. اگه آقایونی که اون بالا نشستن یه نگاهی هم به پایین بیاندازن. می گن چرا اینقدر جمعیت کمه.خب بسیاری هستن که باردار نمی شن و مشکل دارن و هزینه های سرسام آورivf اقدام به بارداری نمی کنن و بعد شوهره طلاقش می ده. خب مسلمونا هزینه ها رو رایگان کنید که بتونن همه باردار بشن
چرا کلاسهای قبل از ازدواج رو گسترده تر نمی کنید چرا اجباری نمی کنید چرا از روانشناسان و کارشناسان بسیاری که در کشور داریم استفاده نمی کنید.اول جوانان یاد بگیرند که ازدواج و مسئولیت چیه هم دختر هم پسر. بعد به فکر مخارج و گرانی ها بفتید. بله گرانی هست ولی فکرها خرابه، بلد نیستن زندگی بکنن. برخورد بکنن.
سلام. معیار مهریه الان سکه است، خب سکه هم خداتومنه، جوون بدبخت که کارگری می کنه خونه باباش باید بره برا زندگی (بعد از ازدواج) خب معلومه همونجا دور از جون سکته می کنه از این نرخ سکه (مهریه). مجردی به نفعم هست حالا که سنت پیغمبره اون زمان می شده الان نمیشه. تمام
خب وقتی پسره می بینه یه ماه بعد از ازدواجش زنش قهر میکنه و پاشو تو یه کفش میکنه و بدون هیچ دلیلی میگه طلاق می خوام مامان باباشم پشتشن و باید ۱۱۴ سکه ناقابل تقدیم دختره کنه ؛ خب چرا ازدواج کنه ... از قدیم گفتن سری که درد نمی کنه چرا دستمال ببندند !!؟
واقعا اینکه تو این حال روز امروز جامعه ما خیلی ها تصمیم گرفتن ازدواج نکنند .واقعا کارشون درسته
اکثرا (نه همه) بعد از یه سنی دوست دارن خانواده تشکیل بدن ولی طرف وضعیت کار و درآمد و امنیت شغلی و سکه و بالارفتن آمار خیانت رو میبینه ؛ پیش خودش ازدواج کردن رو مانند سمی که ذره ذره ادمو میکشه میبینه.
یکی از دلایل اصلی ازدواج، برطرف کردن نیاز جنسی ه. با توجه به اینکه در این دوره زمانه، اینمورد بدون ازدواج هم میسر ه، از طرفی ازدواج بار مسیولیت بالایی داره، آقایون ترجیح میدن ازدواج نکنند.
دنبال قاتل بروسلی نگردین! گرانی و اشتغال و ...! بخشی از عدم تمایل جوانان به ازدواج هست! عمده دلیل عدم تمایل به ازدواج بسیاری از جوانان امروزی، تنبلی و تنپروری و فرار از پذیرش مسئولیت و در واقع تمایل و دست به سیاه و سفید نزدن نزد پدر و مادران است!!!!
آخه این چه نظر سنجییه که گذاشتین!
یعنی الان مشخص نیست که چرا تمایلات کم شده؟؟؟
خود متاهلاشم پشیمونن که ازدواج کردن اونوقت حرف از تمایل به ازدواج میزنین؟؟؟
بیکاری و بی پولی و فقر بیداد میکنه برای قشر جوان.
خیلی جالبه واقعا
چیز بغرنجی نیست...
برای اکثر قریب به اتفاق:
شما یک کار مناسب تحصلاتش با امنیت شغلی ایجا کنید...
مشکل حل میشه...
1- بیکاری
2- گرانی
اکثرا (نه همه) بعد از یه سنی دوست دارن خانواده تشکیل بدن ولی طرف وضعیت کار و درآمد و امنیت شغلی و سکه و بالارفتن آمار خیانت رو میبینه ؛ پیش خودش ازدواج کردن رو مانند سمی که ذره ذره ادمو میکشه میبینه.
یعنی الان مشخص نیست که چرا تمایلات کم شده؟؟؟
خود متاهلاشم پشیمونن که ازدواج کردن اونوقت حرف از تمایل به ازدواج میزنین؟؟؟
بیکاری و بی پولی و فقر بیداد میکنه برای قشر جوان.
خیلی جالبه واقعا