شكى نيست كه محتويات و مواد سازنده يك سوهان واقعى خيلى مفيد و مغذى هست .. ولى نويسنده اين گزارش تا حالا فكر كرده كه سوهان هاى موحود در بازار چه جورى توليد ميشن ؟؟ جداى از كيفيت بسيار پايين مواد مصرفى، غيربهداشتى بودن و استفاده از خرده سوهان هاى قديمى و باقى مانده هم كار رايجى در بين سوهان سازهاى قم هست .. اين رو از روى تجربه سالها كار در سوهان سازى هاى قم ميشه به راحتى فهميد ..
نویسنده خواص تک تک مواد رو جداگانه گفته وقتی اینا تبدیل به سوهان میشه کاملا میشه گفت با وجود قند بالا و روغن بسیار زیاد یک شیرینی بسیار مضر برای قلب و بدن هست. (البته اکثر شیرینی ها همین هستن)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۰۲ مهر ۱۳۹۹
یادش به خیر می آمدم زیارت بعد سوغات هم میگرفتم یا حضرت معصومه س کمکمون کن این کرونا بده و مردم عزیز رعایت کنید تا تمام بشه
تو روغن حیوانی هزاران خاصیت هست