بهانه خوبی که جایگزین گوشت قرمز و سفید بشه ؟نمیدونید چقدر برای انسان بد البته با این شرایط بد اقتصادی همینم که هر تیکه جیگر مرغ با ۲نان بخوریم و سیر بشیم خدارا شکر
"تن آقازاده ها سلامت"
واقعا برای این دولت متاسفم که روز به روز کردم رو به طرف فقر میکشونه و مردم رو ترغیب به خوردن اشغال مرغ که همون جگر مرغه میکنم .جگر مرغ که پر از سم ومواد مزره
اره دیگه ی روز میگن نخورین ی روز میگن بخورین اخه این ملت بدبخت چه گناهی کردن میخواین گوشت روهم گرونتر کنید دیگه چرا مردم رو میکشونید لب پرتگاه به قدرکافی همه جور مرضی تو بدنمون هست اخه جگر مرغ! فردا اینم گرون میشه
جگر مرغ را کشورهای تورکیه و اورپایی و آمریکای میشه مصرف کرد چرا چون درآن کشورها نه آنتی بیوتیک میدهن نه هورمون در آن کشورها یک جوجه در عرض مدت زمان ۴۵ روز میشه ۱۷۰۰ گیلو گرم به کشتار میرفد نهایت ۱۸۰۰ اما در ایران یک جوجه در مدت زمان ۳۵ روزه میشود بالای ۲ کیلوگرم یعنی در ایران برسد به ۴۵ روز میشود بالای ۳ گیلو گرم پس اصلن در ایران خود مرغ هم اشتباه هست چه برسد به جگر چون در ایران امنیت غذای خیلی خیلی در حد صفر چون ماموران بهداشتی با رشوه از همه چیز نادیده چشم پوشی میکنن و به فکر سلامتی نیستن
"تن آقازاده ها سلامت"
دوما به علت استفاده مداوم از داروها و ویتامینها در پرورش مرغ خوردن جگر مرغ به صلاح نیست
ایرانی بدبخت غذای شمیای میخوره مرغ