نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
تو این اوضاع روغن بنفشه کم بود روغن نارگیل هم اضافه شد
Iran (Islamic Republic of)
گمنام
۱۵:۲۹ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
به اشپزخانه چرا بریم باید برویم به بازار و انها را خریداری کنیم مگر سر گنج نشسته ایم برادر من
Iran (Islamic Republic of)
گمنام
۱۵:۲۹ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
به اشپزخانه چرا بریم باید برویم به بازار و انها را خریداری کنیم مگر سر گنج نشسته ایم برادر من
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
سلام ببخشید / من زمینه کاریم گیاهان دارویی هستش ، عکسی که گذاشتین نعنا قمی هستش نه نعنا فلفلی ...
نعنا فلفلی سایه های بلندتر و برگ های ریزتری داره
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۴:۳۶ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
روغن نارگیل؟ نعنا فلفلی ؟
فکر نمیکنید شما باید دستاورد پژوهشگران منطقه خودمون رو بزارید نه آمریکا؟
آخه تو آشپزخونه کدوم ایرانی این موارد هست؟
۱۲