عجب ساده لوح هایی هستند این دانشمندان هندی!
من بختیاری هستم و میدانم اگر ذغال و آتش را به خانه منتقل کنی دچار سردرد و مشکلات ریوی خواهی شد و باید پخت و پز در هوای آزاد انجام شود.ضمنا طعم غذا با روش پخت با ذغال چیز دیگری است چون خیلی خوش طعم میشود همینطور چای با ذغال بسیار خوشطعم تر از چای با گاز است.
بسته به نوع چوبی که میسوزانید طعم غذا هم بهتر میشود.
البته آلودگی هوا بیشتر میشود ولی باید توجه کرد که عامل اصلی آلودگی هوا این نیست و عامل آن آتش سوزی های گسترده در جنگل هاست که باید جلو آن گرفته شود.همینطور کارخانه ها و ذوب آهن ها و ...
پس در زمانی که هنوز نفت وگاز نبود مردم دنیا از زغال وچوب برای پخت وپز استفاده می کردند بیشتر از ما عمر می کردند وزندگی سالم تری داشتند اینها همش دروغ برای فریب مردم است .
از این مقاله معلوم میشه که در فضای بسته ممکنه خطرناک باشه و نه در فضای باز.ضمن اینکه پخت غذا با هیزم که حرارتی طبیعی و ملایم داره غذا رو خوشمزه تر و جا افتاده تر میکنه...
من بختیاری هستم و میدانم اگر ذغال و آتش را به خانه منتقل کنی دچار سردرد و مشکلات ریوی خواهی شد و باید پخت و پز در هوای آزاد انجام شود.ضمنا طعم غذا با روش پخت با ذغال چیز دیگری است چون خیلی خوش طعم میشود همینطور چای با ذغال بسیار خوشطعم تر از چای با گاز است.
بسته به نوع چوبی که میسوزانید طعم غذا هم بهتر میشود.
البته آلودگی هوا بیشتر میشود ولی باید توجه کرد که عامل اصلی آلودگی هوا این نیست و عامل آن آتش سوزی های گسترده در جنگل هاست که باید جلو آن گرفته شود.همینطور کارخانه ها و ذوب آهن ها و ...
تا حالا شنیدین کسی از دود زغال بمیره؟ولی دود گاز کشندست
ما که دیگه به ماسک عادت کردیم
البته اگر قیمت مرغ بیاد پایین
غذا با آتش طبیعی خیلی خوشمزه ومفیده
قدیمیا با این روش صد تا صد و بیست عمر داشتن ولی
الان همه سکته ای و سرطانی وهزار درد ومرض