نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
در ماهی مارلین جزء ساختار ماهی می باشد که در واکنش با اب به صورت پنبه دیده می شود
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۴:۰۷ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
اصلا چرا رنگ گوشت ماهی تن سفید شده؟ و چرا قبلا خیلی خوش طعم و قرمز مانند بود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
شاید منظور این بوده که اتفاقی قبل از بسته بندی داخل یک قوطی یک تکه پنبه افتاده بوده و به همان صورت پنبه به همراه گوشت ماهی بسته بندی شده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
تن ماهی هایی که ارزون هستند متاسفانه کیفیت ندارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
من تن ماهی خریدم توش پر از استخوان ریز بود.سری بعد عمرا بخرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
گرونه نخرید تا ارزون بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
ارزان قیمتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
معلومه ساختگیه.دقت کنین میبینین وسط فیلم یه وقفه حدود یک ثانیه هست بعدش توی دستش پنبه هستش.خوب میتونه پنبه رو بگیره توی دستش بعد بقیه فیلم رو بگیره کار سختی نیس که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
من ارشد صنایع غذایی دارم.
متاسفانه از عدم آگاهی مردم بعضی شرکت ها متضرر میشن و برخی هم از عدم آگاهی مردم با دروغ های مختلف پولدار.
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۳:۴۷ ۲۶ آذر ۱۳۹۹
من دکترای بیوشیمی دارم. شما فقط یک رفرنس به من معرفی بفرمایید که پروتئین تحت تاثیر آب شبیه پنبه میشه.
۱۲۳