نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منطق
۱۹:۰۵ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
اینارو که مردم عادی نمیتونن بخورن مگه اینکه مسئولین بخوان بخورن که اونا هم تنبل تر از این حرفان که خودشون درست کنن ! با پول ملت میرن میخرن :/
Iran (Islamic Republic of)
یاسمن
۱۷:۵۴ ۰۵ دی ۱۳۹۹
من خودم بختیاری هستم کباب اینجوری نداریم فقط گوشت تازه بره و به قول خودمون پیه و جگر که جگر و بعد خرد شدن وسط چربی که شبیه تور هست میزاریم رو منقل کباب میکنیم خودم متخصص این کارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۲ ۰۵ دی ۱۳۹۹
باسلام ما فقط سیخ کباب داریم اونم از بس گوشت گران شد بایگانی اش کردیم رفته داخل انباری
Iran (Islamic Republic of)
دختر لر
۲۱:۳۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
کباب بختیاری فقط گوشت بره را سیخ میگیرن یکی درمیون گوشت ودنبه ودنده ی بره ولی مرغ نداره این طرز پخت را نمیدونم از کجا میگین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام باشگاه خبرنگاران جوان رسانه ملی پیگیری مشکل معیشت وبیمه درمانی رزمندگان داوطلب دفاع مقدس لطف کنیدرزمندگان که دربحران جنگ کشوربیمه کردندحالارزمندگان وخانواده محروم ازبیمه درمانی ومشکل معیشت دارندتشگرازشماانصاف وپیگیری میکنیدحق رزمندگان این نیست تشگر
Russian Federation
داریوش
۲۰:۱۷ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام و عرض ادب خدمت شما . بنده ب عنوان یک بختیاری باید خدمتتون عرض کنم ک این کباب اصلا و به هیچ وجه کباب بختیاری نیست و این اسمو هم معلوم نیست کی گذاشته رو این غذا
کباب بختیاری کباب گوشت گوسفندی هست کهاصطلاحن گِند میکنن و به سیخ میکشن ن اینی ک اینا میگن و گوشت مرغ هم چسبوندن بهش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۴ دی ۱۳۹۹
مرغ؟ متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام کباب فقط کباب لاری فقط پول میخاهد
Iran (Islamic Republic of)
چالوچی
۱۹:۲۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
آقا لطفا آموزش پخت گوجه بادمجون سیب زمینی چیزی بزارید تو این اوضاع اینارو هم جور کنیم هنر کردیم به لطف مسئولین جان بر کف
Iran (Islamic Republic of)
...
۱۸:۱۰ ۰۴ دی ۱۳۹۹
خدارو خوش میاد تو دلمون یه کباب خوردن مونده باشه
اخه اینه رسم‌ش ان شاء الله ک تمام باعثین این وضعیت بدجوررررر تقاص بدن
Iran (Islamic Republic of)
ارمیا
۱۹:۵۲ ۰۵ دی ۱۳۹۹
خخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۸:۰۰ ۰۴ دی ۱۳۹۹
ججاب اینجاس بدونین که در زمان اشکانیان کتاب آشپزی از ایران به روم صادر می شده که نحوه درست کردن نوعی کباب و ... نشان می دادند
United States of America
عطا
۱۷:۴۵ ۰۴ دی ۱۳۹۹
به عنوان یک‌بختیاری خدمتتون عرض میکنم ما بختیاریها هیچوقت و هیچوقت درکنار گوشت بره مرغ و سینه مرغ رو کباب نمیکنیم کباب بختیاری فقط بره و دمبه بره است
Iran (Islamic Republic of)
هدیه
۱۶:۵۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
بحتیاری
۱۵:۵۲ ۰۴ دی ۱۳۹۹
اصل کباب بختیاری زدن تکه های درشت گوشت قرمز و دربین انها دنبه و چربی هست نه گوشت مرغ . این شکلی که گفتید دررستورانها بخاطر صرفه جویی اقتصادی است و مرغ را وارد کردند تا صرفه اقتصادی داشته بلشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
کباب بختیاری با سس سویا؟ کباب بختیاری رابا کره محلی که روش، میمالن خوشمزه میشه سس سویا کجا بود
۱۲