من خودم بختیاری هستم کباب اینجوری نداریم فقط گوشت تازه بره و به قول خودمون پیه و جگر که جگر و بعد خرد شدن وسط چربی که شبیه تور هست میزاریم رو منقل کباب میکنیم خودم متخصص این کارم
سلام و عرض ادب خدمت شما . بنده ب عنوان یک بختیاری باید خدمتتون عرض کنم ک این کباب اصلا و به هیچ وجه کباب بختیاری نیست و این اسمو هم معلوم نیست کی گذاشته رو این غذا
کباب بختیاری کباب گوشت گوسفندی هست کهاصطلاحن گِند میکنن و به سیخ میکشن ن اینی ک اینا میگن و گوشت مرغ هم چسبوندن بهش
اصل کباب بختیاری زدن تکه های درشت گوشت قرمز و دربین انها دنبه و چربی هست نه گوشت مرغ . این شکلی که گفتید دررستورانها بخاطر صرفه جویی اقتصادی است و مرغ را وارد کردند تا صرفه اقتصادی داشته بلشد
کباب بختیاری کباب گوشت گوسفندی هست کهاصطلاحن گِند میکنن و به سیخ میکشن ن اینی ک اینا میگن و گوشت مرغ هم چسبوندن بهش
اخه اینه رسمش ان شاء الله ک تمام باعثین این وضعیت بدجوررررر تقاص بدن