پاچه پلو چیه ما که تا حالا ندیدیم تو شیراز کسی همچین غذایی درست کنه جوک میپرونید اینجا تو شیراز همه کله پاچه رو بعنوان یک وعده غذای کامل میخورند تنها چیزی که از کله پاچه مزه میده با برنج اونم عدس پلو بخوری آبشه با سیرابیش تمام شد رفت
سلام ما لرها کله پاچه را با کلگ (نانی که با آرد بلوط درست میشه) می خوریم و واقعا خوشمزه هست و کلک داروی معده درد هست یا با نان محلی مخصوص خودمان.یا هم در آش دوغ هم می ریزیم .قدیمی ها شکمبه را مثل کیسه می کردند و درونش را با پیاز برنج خیس خورده فلفل زردچوبه روغن و نمک و لیمو عمانی و انار دانه پر می کردند و می گذاشتند با کله پاچه بپزد خیلی هم خوشمزه است.
سلام ما لرها کله پارچه را با یه نون مخصوصی ک خودمون درست می کنیم می خوریم او نون هم با بلوط درست میشه ک ما بهش میگیم کلگ برای صبحانه جاتون خالی او هم داخل فصل سرما
ما این غدا رو درست میکنیم البته اضافه کله پاچه صبح برا ناهار برنج میریزیم پاش و به صورت کته ای درست میکنیم طعم عالی و خوشمزهای داره .میتونید رب گوجه هم بزنید یا گوجه رنده شده .خیلیخوشمزست .انتحان کنید .
یک روش پخت هست در دزفول که داخل سیرابی برنج و لپه و کشمش و زردچوبه می ریزن بعد سیرابی را با سوزن نخ می دوزن بعد با کله پاچه می ذارن پخته بشه خیلی خوشمزه میشه دست مادرم درد نکنه
من شیرازیم وهرگز چنین غذایی نه خوردم ونه دیدم درشیراز پخته بشه! ولی یه دوست داشتم از نوبندگان فسا که میگفت کله پاچه کهره را وسط برنج میذارن بپزه وخیلی این غذارادوست داشتن.