نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یلدا
۱۸:۰۰ ۱۷ دی ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
الی
۱۰:۴۰ ۰۶ دی ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۳:۰۱ ۰۶ دی ۱۳۹۹
نظر اون خانم از آلمان نظر من رو جلب کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۰۶ دی ۱۳۹۹
دمتون گرم
Iran (Islamic Republic of)
ارکیده
۲۲:۱۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
تخم مرغ؟چی هست؟سیاهه؟!ازایناکه باقیمت آووکادورقابت میکنه؟!!!زشته ازاین دستورغذاییانذارین اخه نمیگین اینااعیونیه!!!!!!!!گناهه!!!!!!کفاره داره!!!!فقرامیبینن هوس میکنن پول ندارن بخرن خداروخوش میاد!!!همون طرزتهیه نون بارب
روآموزش بدین منتهابه روش فرانسوی!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
کی میتونه تخم مرغ بخوره واویلا.
Iran (Islamic Republic of)
آیناز
۱۹:۵۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
توضیحات خیلی خوب بود و من انجام دادم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
هللللللههههه
Iran (Islamic Republic of)
حدیث
۱۸:۲۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سوالات کار و فناوری ششم
Iran (Islamic Republic of)
حدیث
۱۸:۲۵ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سوالات کارو فناوری ششم دبستان درس سوم صفحه 16 تا 18 با جواب
Iran (Islamic Republic of)
ننه مراد
۱۵:۳۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام خداوند سلامتی به همه این مردم بده خوش باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۴ دی ۱۳۹۹
قارچ را بعداز 5دقیقه ای قل خورد داخل ابکش ریخته وابسرد رویش بگیرید بعد باسوسیس فلفل دلمه پیازسرخ شده فلفل دلمه نگینی دوحبه سیر رنده شده ورب گوجه املت پیتزایی درست کنید باترشی حالشوببر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
مواد لازم برای املت پتزایی :فلفل دلمه نصف شده قارچ پنج عدد سوسیس یک بند پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری سیر دوحبه قارچ را خوردکن داخل ابجوش پنج دقیقه
Iran (Islamic Republic of)
بدون نام
۱۳:۵۴ ۰۴ دی ۱۳۹۹
زیاد پرو شدن بعضیا میرن سمت گرونی چه ربطی داره آخه گرونی چه ربطی به گرونی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
تخم مرغ بدون پوست اینقدر مراحل داره که ازپوست کندن ساده تخم مرغ زمان بیشتری میبره.حالا واقعاخودتون این روش راامتحان کردید
۱۲