زامبی شدن یعنی کمرنگ شدن معنویت و انسانیت و پر رنگ شدن مادیات و خود خواهی و بی توجهی به آدم های ضعیف تر
خیلی وقت ها پیش می آید از کنار مشکلات و گرفتاری دیگر به راحتی می گذریم و آنها را با درد و سختی هایشان تنها می گذاریم و با اینکار باعث لطمه بیشتر به آنها می شویم .
مگه نباید طبق گفتش ما تو سال ۲۰۱۲ منقرض میشدیم ؟ چجوریه که بعد ۲۰۱۲ رو هم پیشگویی کرده که این اتفاقات برای بشریت می افته در حالی که ما ۹ سال پیش مثلا منقرض میشدیم ؟ یعنی خودش حرف خودشو باور میکنه؟
دقیقا نوستراداموس هرچی به ذهنش میومده مینوشته و از 100 تا 20 تا هم درست در میاد البته بماند که خودش جزو گروهی هست که اتفاقات مهم دنیا رو میسازن مثلا خودشون میگن ده سال دیگه برج بزرگ میریزه بعد خودشون میزنن میریزنش که مردم بهشون باور داشته باشن. در هر صورت بشر فهمیده که خودش قدرت نداره از آمریکا گرفته تا ... مردم دچار نداشتن ثبات هستند. امیدوارم شرمنده امام زمان نباشیم.
حمید
۲۰:۴۷ ۰۹ دی ۱۳۹۹
هرکس این متن رو نوشته احتمال زیاد فیلمهای تخیلی زیاد دیده آخه آدم حسابی زامبی مال توی فیلمهاست این چه اراجیفی هست که میگین
باید عوض میکردش
خیلی وقت ها پیش می آید از کنار مشکلات و گرفتاری دیگر به راحتی می گذریم و آنها را با درد و سختی هایشان تنها می گذاریم و با اینکار باعث لطمه بیشتر به آنها می شویم .