واقعا که متاسفم در تولید و رشد فولاد باید تو جهان حرفی واسه گفتن داشته باشیم و در این صنعت خودکفا باشیم ولی خودمان باید با قیمت بالای 20/000 تومان خرید کنیم . تو رو خدا به فکر اون روستایی باشین که تو کپر و نایلون زندگی می کنن و ساختن خونه برای اونا یک رویا شده
من یک کارمندم. ولی لطفا فولاد رو ارزون نکنید چون هیچ اثری رو قیمتای قبلی نداره. کارخونه ای که لباسشویی رو کرده 14 میلیون دیگه حتی فولاد مفت هم بهش بدین ارزون نمی کنه این وسط فقط سودش میره تو جیب دلال و کارخونه دار! پس ارزون نکنید که بعدا منتی به سر ما نباشه.
تو چی فکر کردی مگه چیزی بعنوان ارزانی در ایران هست که میگی تورو بخدا ارزون نکنین نترس گرونی هست ارزونی نه
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۰ دی ۱۳۹۹
دراین بین فقط مصرف کننده بدبخت متضرر می شود با صد میلیون وام ازدواج فقط 6تن میلگرد میشه خرید به داد این جوانای بدبختی که میخوان60 متر خانه بسازند باشید؟