نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۸ دی ۱۳۹۹
به تحقیقات آمریکای ها نمی توان اعتماد کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۸ دی ۱۳۹۹
بیخود یه عمر ننه بزرگ بابا بزرگامون خوردن عمر طولانی داشتن /خبر کاملا بی اساس
Iran (Islamic Republic of)
صبوری
۰۰:۱۲ ۲۸ دی ۱۳۹۹
سلام بهترین راه خشک کردن میوه ها به صورت طبیعی درخانه میباشد و هیچ ضرری هم ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
هر اظهار نظر چرندی که در گوشه و کنار دنیا پخش میشود را که نباید بعنوان" وحی منزل " باز پخش کرد !! صدها و بلکه هزاران سال است که کشمش جزیی لاینفک از خوراک روستاییان این کشور است . یکباره خطرنلک شد ؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۷ دی ۱۳۹۹
Yjc محترم
لطفا یک نگاهی یه عنوان مطالبی که در زیر همین خبرتون درج کرده‌اید بیندازید !
کلی اندر فواید میوه‌های خشک‌شده قلمفرسایی نموده‌اید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
اینی که نوشتید خوبه ولی بزرگش میکنید
میوه‌های خشک که تیزابی نباشن که خوبن ....
این تیتر رو برای این روغنهای نباتی وارداتی و مرغها و میوه‌ها و سبزیجات پر از سم و کود کشاورزی و کنسزوها و پنیر پیتزا و سوسیس کالباس و ماهیهای دریایی پر از فلزات سنگین و هوای تهران و آب اهواز و .....و....و.....بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
در خشک کردن صنعتی از ترکیبات سولفور به مقدار مجاز برای رنگ بری کشمش های زرد دوبرگه های زرد استفاده می شود .چنانچه استاندارد رعایت شود ضرری ندارد ....
در ضمن گوگرد موجود در هوا ناشی از سوخت بنزین گازوئیل ومازوت به مراتب خطرناک تر است ....
لذا مصرف خشکبار تولید ملی را ممنوع نکنید...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
مرگ ب ر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خب راه حل هم توضیح میدادید که برای مردم مفید باشه
Canada
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خیلی جالب بود
از این مطالب علمی لطفا بگذارید
Iran (Islamic Republic of)
کیهان
۲۰:۲۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
واقعا که نمی دونم چرا سعی دارید چیزی رو که مفید هست رومضر جلوه بدید واقعاچه هدفی دارید
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۴:۴۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
برادر عزیز کشمش و زرد آلو را تو اسید سولفوریک میریزند تا پوستش ترک های ریز برداره و زودتر و قشنگتر خشک بشه تا مشتری پسند تر بشه
کشمش ارگانیک که طبیعی خشک شده ظاهر زیبایی نداره و حاوی سولفوریک نیست

یک تشکری هم بابت این خبر و اطلاعات مفید کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
قبل از خوردن با آب سرد خوب بشورید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خوبه ولی اصلا کافی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
منم يه چيزايي راجب به اسيد زدن به اونا براي خوش رنگ شدن شنيدم
۱۲