هر اظهار نظر چرندی که در گوشه و کنار دنیا پخش میشود را که نباید بعنوان" وحی منزل " باز پخش کرد !! صدها و بلکه هزاران سال است که کشمش جزیی لاینفک از خوراک روستاییان این کشور است . یکباره خطرنلک شد ؟!!!!!
اینی که نوشتید خوبه ولی بزرگش میکنید
میوههای خشک که تیزابی نباشن که خوبن ....
این تیتر رو برای این روغنهای نباتی وارداتی و مرغها و میوهها و سبزیجات پر از سم و کود کشاورزی و کنسزوها و پنیر پیتزا و سوسیس کالباس و ماهیهای دریایی پر از فلزات سنگین و هوای تهران و آب اهواز و .....و....و.....بزنید
در خشک کردن صنعتی از ترکیبات سولفور به مقدار مجاز برای رنگ بری کشمش های زرد دوبرگه های زرد استفاده می شود .چنانچه استاندارد رعایت شود ضرری ندارد ....
در ضمن گوگرد موجود در هوا ناشی از سوخت بنزین گازوئیل ومازوت به مراتب خطرناک تر است ....
لذا مصرف خشکبار تولید ملی را ممنوع نکنید...
برادر عزیز کشمش و زرد آلو را تو اسید سولفوریک میریزند تا پوستش ترک های ریز برداره و زودتر و قشنگتر خشک بشه تا مشتری پسند تر بشه
کشمش ارگانیک که طبیعی خشک شده ظاهر زیبایی نداره و حاوی سولفوریک نیست
لطفا یک نگاهی یه عنوان مطالبی که در زیر همین خبرتون درج کردهاید بیندازید !
کلی اندر فواید میوههای خشکشده قلمفرسایی نمودهاید!
میوههای خشک که تیزابی نباشن که خوبن ....
این تیتر رو برای این روغنهای نباتی وارداتی و مرغها و میوهها و سبزیجات پر از سم و کود کشاورزی و کنسزوها و پنیر پیتزا و سوسیس کالباس و ماهیهای دریایی پر از فلزات سنگین و هوای تهران و آب اهواز و .....و....و.....بزنید
در ضمن گوگرد موجود در هوا ناشی از سوخت بنزین گازوئیل ومازوت به مراتب خطرناک تر است ....
لذا مصرف خشکبار تولید ملی را ممنوع نکنید...
از این مطالب علمی لطفا بگذارید
کشمش ارگانیک که طبیعی خشک شده ظاهر زیبایی نداره و حاوی سولفوریک نیست
یک تشکری هم بابت این خبر و اطلاعات مفید کن