باعرض پوزش فکر نمی کنید با وضعیت سخت معیشتی مردم آیا میتوانند آبگوشت بخورند چه رسد به غذای های جورواجور ورنگینی که میگذارید کمی به بفکر اوضاع بد اقتصادی مردم باشید
باسلام خدمت عزیزی که طرز تهیه کباب کوبیده را نوشته.
اولا این روزگار گوشت چرخ کرده گوسفندی هیچ قصابی نمی فروشه.ثانیا کباب کوبیده رو با گوشت گوساله با
حداقل ۱۰۰ گرم دنبه برای ۵۰۰ گرم گوشت گوساله و۲۰۰ گرم پیاز رنده شده اب گرفته درست میکنند.شما فرمودید ۵۰گرم دنبه برای ۵۰۰ گوشت و ۵۰۰ مرغ.
اگه بخواهید کبابتون خوشمزه به از قلوه گاه گوسفندی بجای دنبه استفاده کنید.
ثالثا برای پخت کباب کوبیده جهت جلوگیری از ریختن گوشت از سیخ باید به محض اینکه یک طرف تغییر رنگ داد سیخ را بچرخانید تا طرف دیگرهم تغییر رنگ دهد.اگرسیخ ها را زود نچرخانید گوشت از سیخ جدا شده وکار خراب میشه.
رابعا برای اگر اتش به اصطلاح خیلی پرحرارت باشد باعث میشود روی کباب بریان ولی مغز ان خام بماند.برای مغز پخت شدن باید حرارت ملایم وباحوصله کباب پخته شود.
اولا این روزگار گوشت چرخ کرده گوسفندی هیچ قصابی نمی فروشه.ثانیا کباب کوبیده رو با گوشت گوساله با
حداقل ۱۰۰ گرم دنبه برای ۵۰۰ گرم گوشت گوساله و۲۰۰ گرم پیاز رنده شده اب گرفته درست میکنند.شما فرمودید ۵۰گرم دنبه برای ۵۰۰ گوشت و ۵۰۰ مرغ.
اگه بخواهید کبابتون خوشمزه به از قلوه گاه گوسفندی بجای دنبه استفاده کنید.
ثالثا برای پخت کباب کوبیده جهت جلوگیری از ریختن گوشت از سیخ باید به محض اینکه یک طرف تغییر رنگ داد سیخ را بچرخانید تا طرف دیگرهم تغییر رنگ دهد.اگرسیخ ها را زود نچرخانید گوشت از سیخ جدا شده وکار خراب میشه.
رابعا برای اگر اتش به اصطلاح خیلی پرحرارت باشد باعث میشود روی کباب بریان ولی مغز ان خام بماند.برای مغز پخت شدن باید حرارت ملایم وباحوصله کباب پخته شود.
والله تا انجایی که من یادمه کباب اصیل یک رنگ قرمز قبل از پخته شدن و قهوای بعد از طبخ بوده ای اصیل نیست ، خیلی خوشمزه تر و با مزه ترن جدیده