نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۰:۴۸ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
باعرض پوزش فکر نمی کنید با وضعیت سخت معیشتی مردم آیا می‌توانند آبگوشت بخورند چه رسد به غذای های جورواجور ورنگینی که میگذارید کمی به بفکر اوضاع بد اقتصادی مردم باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
جیگر مرغ عشقه
Iran (Islamic Republic of)
محمد ازاستان گلستان
۱۹:۰۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
باسلام خدمت عزیزی که طرز تهیه کباب کوبیده را نوشته.
اولا این روزگار گوشت چرخ کرده گوسفندی هیچ قصابی نمی فروشه.ثانیا کباب کوبیده رو با گوشت گوساله با
حداقل ۱۰۰ گرم دنبه برای ۵۰۰ گرم گوشت گوساله و۲۰۰ گرم پیاز رنده شده اب گرفته درست میکنند.شما فرمودید ۵۰گرم دنبه برای ۵۰۰ گوشت و ۵۰۰ مرغ.
اگه بخواهید کبابتون خوشمزه به از قلوه گاه گوسفندی بجای دنبه استفاده کنید.
ثالثا برای پخت کباب کوبیده جهت جلوگیری از ریختن گوشت از سیخ‌ باید به محض اینکه یک طرف تغییر رنگ داد سیخ را بچرخانید تا طرف دیگرهم تغییر رنگ دهد.اگرسیخ ها را زود نچرخانید گوشت از سیخ جدا شده وکار خراب میشه.
رابعا برای اگر اتش به اصطلاح خیلی پرحرارت باشد باعث میشود روی کباب بریان ولی مغز ان خام بماند.برای مغز پخت شدن باید حرارت ملایم وباحوصله کباب پخته شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
با این اوضاع اقتصادی و تورمی 1000 درصدی کی می‌تونه کباب بخوره
Iran (Islamic Republic of)
پریا تتلیتی
۱۸:۰۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
خوش به حاله هرکی داره بخوره.ما سه ساله کباب نخوردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
غذاهاخوشمزهان ولی حیف پول نداریم موادلازمشوبخریم درست کنیم بخوریم فقط میتونیم عکسشوببینیم دلمون آب بیفته
Iran (Islamic Republic of)
کماندو
۲۱:۱۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خجالت نمیکشین.کباب دو رنگ؟؟؟مردم کباب بی رنگ هم نمیتونن بخورن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عالیه
Germany
ناشناس
۱۱:۱۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
لطفا قیمت موادشو بنویسید که چقدر تموم میشه مردم بدبخت از کجا بیارن
Iran (Islamic Republic of)
خانم خوزستانی
۱۰:۴۸ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
مممنونم از ارسال توضیحات خوبتون
Australia
ناشناس
۰۳:۴۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
میشه باهم مخلوط کنیم بعد به سیخ بکشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دلم کباب خواست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
چه عرض کنم گوشت گرونه ،اگرگوشت ارزان پیدابشه حطما این کباب خوشمزه رادرست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
علی جامعی ترک
۲۱:۳۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سلام
والله تا انجایی که من یادمه کباب اصیل یک رنگ قرمز قبل از پخته شدن و قهوای بعد از طبخ بوده ای اصیل نیست ، خیلی خوشمزه تر و با مزه ترن جدیده
۱۲