اگر برای انرژی و صرفه جویی آن این قانون را اجرا می کنید بدانید که هیچ صرفه جویی انرژی صورت نمی گیرد.افرادی که ساعت ۱۰می بایست بخوابند با این تغییر ساعت ها نظم شان بهم خورده وحتی ساعت ۱ یک شب را برای خوابیدن ترجیح می دهند ودچار سکته قلبی ومغزی نیز خواهند شد.لطفا به نظم طبیعت خدا دست نزنید .این یعنی دخالت در نظمی که خدا در جهان قرار داده .ویک عده افراد بی سواد وتهی مغز در طبیعت خدا دخالت می کنند.
انشالله با آمدن آیه الله دکتر رئیسی که رآی همه ملت را کسب کردند واستقرار حکومت امام زمانی توسط ایشان همه مفت خوران وقلدران واختلاسگران جمهوری اسلامی ریشه شان از بیخ وبن کنده خواهد شد ومردم نفس راحتی خواهند کشید.
لطفا ساعت رسمی را پیش از ماه رمضان دوباره به جای خود برگردانید . باور کنید در این ماه مبارک هیچ فاصله ای بین افطار تا سحر نداریم . به خصوص ما خانمها که باید سحری هم دزست کنیم و هم باید کار پذیرایی را انجام دهیم دیگر وقتی برای خواب شبانه نداریم . در بعضی خانواده ها اصلا شب را تا سحر نمی خوابند . بنابراین هیچ صرفه جویی در مصرف انرژی هم وجود ندارد تازه بیشتر هم آب وبرق مصرف می شود . ازاین گذشته اگر این طرح موثر بود مادر برخی مواقع دچار فشار برنیروگاههای برق ودر نتیجه قطعی برق نمی شدیم . از این گذشته تغییر ساعت موجب تداخل در اوقات شرعی و کوتا شدن زمان نماز شده است .
الهی خداوند متعال پشتیبان کشور دولت عزیز ما باشه این بنده حقیر مسعولین ومجلس عزیزمان را بخداوندی خدای مهربان قسم میدم ساعت را جلو نکشید بخدا اصلأ فرقی در مصرف انرژی نداره فقط اعصاب آدمو داغون میکنه شماهارا بخدا به قرآن جلو نکشید
برای ما چه در تابستان و چه در زمستان فرقی نکرد .چون شما کم فروشی برق را دارید به دیگر کشورهای همسایه ارسال میکنید و مردم بدبخت تو کشور برق ندارن پس عقب و جلو کشیدن وقت ساعت چه فرقی بحال ما د ارد..علی برکت الله
کسی میدونه