شیرازیا همه چی را از استان ما کهگیلویه و بویراحمد به اسم خودشون تمام میکنن
اونا خسته تر از این حرفان که بخوان برن تو کوه سبزی کارده بچینن بعد آش کارده درست کنن یعنی از خواب بیدار نمیشن
آره واقعا از خودشون هیچی ندارن از همه استانا یه چیزییو به اسم خودشون کردن
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
لرها با همی شلوارهایی گشادشون میرن سر کوه سبزی میچینند .هزار ماشالا خیلی زرنگ وتخس هستن اونم با اون شلوارشون .واه واه از این شیرازی ای تنبل میخوان ای اش کارده معروف که در کتاب گینس ثبت شده بزنن به اسم خودشون شما خودتو ناراحت نکن منم شیرازی هستم راه میرفتم کوچه به کوچه خیابون به خیابون اعلامیه میزنم به در دیوار که بفهمند هنرفقط نزد لرهای زرنگ هست واش هم فقط اش کارده ومخصوص لرها و کهگیلویه وبابای احمد..... .
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
شیرازیان خودشون هزار نوع هنر لباس سنتی .غذاهای خوب خوشمزه .اینقدر بیچاره بی هنر نیست که محتاج شما لرها باشه که اش کارده شمارا به اسم خودش بزنه
سلام
۱۱:۰۹ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
یه گذر در همه شهر ها که ادعا میکنند بزنییم خواهیم دید آش کرده در مغازه های کازرون به فروش می رسد در حالی که در دیگر مناطق هیچ
بله درسته ولی روش درست کردن آش کارده در دواستان تفاوت داره در کازرون مغازه هادرست میکنند با کارده وجو وی مقدار شوید وپوست نارنج براعطرش در استان ک ،ب با برنج و درست نیکنن مثل سوپ وغلیظ وخانمها در منزل درست میکنن وکارده در منطق کوهستانی استان ک،ب پیدامیشه کسی کارده کشت نمیکنه.
ناشناس
۱۰:۴۰ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
این آش مخصوص ما بختیاریا هستش، گیاهش هم به وفور تو روستا ما پیدا میشه سبز رنگ هست و تهش زرد اونقدر زیاد هستش که ما بخوایم جمع کنیم میشه با کامیون بارش کرد.دستور پختش هم اینقدر سخت نیست،دوغ هم نیاز نداره،
حالا مال کجاست خیلی مهم نیس اصلااااا بو ترشیدگی نمیده خیلیم خوشمزس. وقتی نخوردید و نمیدونید چیه لطفا نظر ندید
باراد
۲۰:۳۹ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
اتفاقا خیلی هم خوشمزه و خاصه
ناشناس
۱۸:۰۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
دقیقا
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
اولا این سبزی کوهی کارده در مناطق سردسیر سبز می شود نه گرمسیر . دوما این آش سنتی و محلی استان کهگیلویه و بویراحمد در مناطق اطراف دنا است. و فقط چند روستا از اقلید فارس که نزدیک مناطق بویراحمد است آشنا شدن و اون رو هم عده کمی میتونن درست کنن
بیا قسمت گلزار آستان خوزستان تا ماشین پر کنیم برات سردسیر کجا بود این گیاه در بیشتر کوهستان ها یافت میشه
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
این اش هم مخصوص کهکیلویه و بویر احمده. وهم فارس مخصوصا شمال فارس و شهرستان اقلید یکی از غذاهای پر طرفدارهذکه شاید ماهی یکبار سر سفره هاشون باشه در ضمن کوههای اقلید در این روزها پر از سبزی کارده است
ببخشید لرها با همون شلوارهایی گشادشون میرن از بلندترین قلهها سبزی کارده را برا زنان زرنگشون میچینند آخه گفتم شاید گیر کنه به اون شلوارهایی گشاد
Sadra
۰۸:۱۲ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
سلام
اصل آش کارده متعلق به کهگیلویه و بویراحمد است.
ولی اصلاً اسمی ازش نبردید
خود شیراز هم درست نمی کنند فقط سپیدان درست می کنند که نزدیک شهر یاسوج می باشد
لطفاً اطلاعات درست بدید
اونا خسته تر از این حرفان که بخوان برن تو کوه سبزی کارده بچینن بعد آش کارده درست کنن یعنی از خواب بیدار نمیشن
لطفا بیشتر دقت کنید
مردان سخت کوش از بلندترین نقاط میچینند و زنان لرتبار به زیبایی آن را درست می کنند.
اصل آش کارده متعلق به کهگیلویه و بویراحمد است.
ولی اصلاً اسمی ازش نبردید
خود شیراز هم درست نمی کنند فقط سپیدان درست می کنند که نزدیک شهر یاسوج می باشد
لطفاً اطلاعات درست بدید