نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
سها
۰۱:۳۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
منم بختیاری ام سالها پیش مادرم خدا بیامرز پخته بود وقتی خیلی کم سن و سال بودم 40 سال قبل.... همت کردم درست کنم ولی منم می دونم که خمیرش خیلی شل تر از خمیر نان هستش بهرجهت دستتون درد نکنه نوستالژیک بود.. روح همه مادران آسمانی شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
من بختیاری و اهل ایذه هستم،یزد زندگی میکنم ایام عید رفتم ایذه مامانم درست کرد حسابی خوردم و کیف کردم، روش پخت درسته، تره کوهی رو با روغن محلی سرخ میکنیم میریزیم رو خرده های توچری با شکر میخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
در نون توچری زیره ورازیانه میریزند وداخل ان نبات کوبیده میریزند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۲:۰۹ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
توچیره نان بسیار خوشمزه ای است،یادش بخیر،روش پخت هم صحیح توضیح دادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
سلام..من خودم مسجد سلیمانی م بله درسته با تره کوهی درس میکنیم عااالی میشه و همون توچری میگیم اسمشو..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
سلام..من خودم مسجد سلیمانی م بله درسته با تره کوهی درس میکنیم عااالی میشه و همون توچری میگیم اسمشو..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
سلام من لرم ولی بختیاری نیستم اسم این نان چورک روغن که یا چزنک .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
بعد از چند سال ،چند هفته پیش درست کردیم ،خیلی بهم چسبید......
Iran (Islamic Republic of)
آمین
۱۹:۰۶ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
خیلی خوشمزه است.
United States of America
amin
۱۵:۱۵ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
چ کسی این روش رو به شما گفته ؟ اشتباه محض ب هیچ عنوان این روش پخت نون توچری نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
سلام در منطقه بلوچستان بهش میگند چنگال ولی به جای شکر خرما له شده اضافه میکنیم و نیاز به تره کوهی نمیباشد ضمنن آرد باید شل باشه بعد روی تابه که بهش تین میگیم بصورت نازک میریزیم که تبدیل به لواش میشه
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۱۳:۳۸ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
چک مال یا چنگ مال خودمونه. هرچه بخواهی میتونی بهش اضافه کنی. نون داغ مغزدار با روغن زرد گوسفندی وادویه ...... خراسان جنوبی
Iran (Islamic Republic of)
آرام
۱۳:۰۰ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
سلام بنده با اینکه یه بختیاریم تقریبا تا کامل متن رو نخوندم نفهمیدم این چه نونیه چون به لهجه ما چهار لنگ هستیم بهش میگیم تَوِکِزی روش طبخشم اینه که آرد رو باید با آب بیشتری مخلوط کنیم تا شل بشه خمیرش بعدشم روی تابه های نون پزی میریزند و پهنش میکنن وقتی پخت برشش میدن و با شکر و روغن محلی( که اسم محلیش به لهجه مامیشه: خَش یا خومونی) مخلوط میکنن وبا بسم الله نوش جان میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
خیلی خوشمزه هس
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۱:۱۷ ۱۳ فروردين ۱۴۰۰
در کهگیلویه و بویر احمد هم درست می شود و به آن نان شلشلی می گویند.
۱۲