ایده ی خوبیه، ولی آیا کسی فکری به حال سموم روی پوست میوه رو کرده یا نه؟ مثلا ما تا چند سال پیش به مرکبات دوبار در سال سم میزدیم ولی الان بیش از ده بار ومهمتر اینکه واسه نگهداریش هم سم میزنیم که از پاییز تا شب عید بمونه، بنظرم در کل اکثر میوه ها تا سم نباشه به عمل نمیاد.
مازنی ام
یکی از روشهای کنترل کیفیت این محصول خوراک دامی، وارد کردن گوشت دامهای هدف در سبد غذایی افرادیست که در این چرخه تولید همکاری میکنند.به جای پول میتوان کپن خرید گوشت دامهای هدف را بر اساس کیلوگرم به آنها داد.
با سلام
تشکر از این کار آفرین
بنا بر گفته یکی از دوستان در این گفتگوی پیامکی از آنجا که این محصول به خوراک دام و در نهایت در چرخه زنجیره ای به خود ما بر میگردد، هر عزیزی که مسئوایت جمع آوری و خشک کردن را بعهده میگیرد باید توجه کند تا از جمع آوری پوستهای خراب ، کپک زده و گندیده شور و روغنی و کف آلود به مواد شوینده بپرهیزد.همچنین در موقع خشک کردن توجه کند که کپک نزنند.
لطفا دراین مورد بیشترراهنمایی کنید ایا ضایعات میوه هم در این رابطه قابل بهره برداری هست یا فقط پوست میوه ضمنا بفرمایید بعد از خشک شدن برای همسان کردن اندازه ها باید جه ها کرد تشکر
باریکلا. بابا میوه شو گیر آوردیم ما با پوست میخوریم نمیذاریم پسماند تولید بشه مسلمان تو این گرانی برای سال نو میوه نتونستم بخرم جایی نرفتیم عید دیدنی از نداری کرونارو بهانه کردیم هرچی کار میکنیم باید کرایه خونه افضل پرداخت کنیم ..سال خوبی داشته باشین
خدا قوت
مازنی ام
تشکر از این کار آفرین
بنا بر گفته یکی از دوستان در این گفتگوی پیامکی از آنجا که این محصول به خوراک دام و در نهایت در چرخه زنجیره ای به خود ما بر میگردد، هر عزیزی که مسئوایت جمع آوری و خشک کردن را بعهده میگیرد باید توجه کند تا از جمع آوری پوستهای خراب ، کپک زده و گندیده شور و روغنی و کف آلود به مواد شوینده بپرهیزد.همچنین در موقع خشک کردن توجه کند که کپک نزنند.
آفرین به شرفت ایرانی
هرکسی میتونه پوست میوه ها رو خشک کنه وبده برای اشنایانشکه دامشون استفاده کنن