موضع ایشان کاملا منطقی است . کسانی که می گویند اول آمریکا همه تحریم ها را لغو کند و بعد ما راستی آزمایی کنیم و بعد به تعهدات در برجام برگردیم به دنبال رفع تحریم نیستند.روش گام به گام و تعهد در برابر تعهد منطقی ترین کار می باشد .
چقدر آمریکایی ها پدرسوخته هستند برای اینکه چین با ایران توافق در زمینه اقتصادی کرده برای اینکه بخواد از ابزار تحریمش استفاده کننه ببینید چی میگه به علت نقض حقوق بشرهایی این کشور علیه اقلیت اویغور؛ یادشون رفته با اعتراض کنندگان که شهروندان خودشون بودند با چه وحشی گری رفتار می کردند و بعضا آنها را می کشتند یا قتل سیاه پوستان بی گناه بعد اینا شدند حامی حقوق انسانها اما دراصل حقوق حمایت از وحشیگری امریکایی است. به امید نابودی امریکا
قرارداد برجام هیچ وقت به نتيجه نمیرسید، و نخواهد رسید
زیرا.....
هدف برجام از دید غرب : اجرای یک پروژه فشار و فریب برای نفوذ و کنترل ایران است . درحالیکه
برجام از دید غرب باوران اصلاح طلب، یک خوش خیالی خام و ابلهانه به وعده های فریبکارانه امپریالیسم استعمارگر غربی است. به این دلیل است که پس از برجام ، و انجام 100 درصدی تعهدات توسط ایران، دلار از 3 هزار تومان به 30 هزار تومان رسید.
بله خوووب بازم خدا پدرشون بیامرزه که ته و ته و آخر حرفشونو همین اول به سیاسیون ما زدن این یه قدم به جلو حرکت کردنه قبل براجام هر چه رهبر به سیاسیون خودمون میگفت بابااا این جماعت قابل اعتماد نیستند و روی حرف و مذاکراتشون حساب باز نکنین حضرات دنبال گپ و قدم زدن با بقول خودشون کدخدا بودن حالا خودشون به زبون اومدن که روی امتیاز گیری از ما حسابی باز نکنین فقط میخواهیم وقت بگذره!!!! عزیزان دولتی حرف حساب داخل کشور رو که اعتنایی بهش نداشتن و فهم نمیکردن خدا کنه دستکم حرف ناحساب آمریکا و اروپا حالیشون بشه و بفهمن کجای کار وایستادن بلکه تصمیمات و حرفهای درست تری ازشون ببینیم!!!
غربی ها یک روده راست تو شکم ندارند ، اصلا صداقت و راستی را از فرهنگ لغت خود حذف کرده و آن را فریبی بیش برای کودکان نمی دانند. ایرانیان امتیازی از غرب نمی خواهد بلکه با چنگ و دندان باز پس گیری حق تسخیر و تحریم شده ملت را می خواهند.
ناشناس
۰۱:۳۴ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
دولتی که آنهم 2 ماه آخر عمرش
از پخش یک سریال هراس دارد
چگونه در پیشگاه خدا از دلبستن به کدخدا نمیترسد
چقدر خُل تشریف دارند یعنی اگه نمی گفتند ما نمی دونستیم . جز دولت بی تدبیر، هیچ کس به شما اعتماد نداره خیالت راحت . نابودیتون رو با چشم ببینیم ان شاءالله .
به احتمال زیاد میخوان امتیاز بدهند .اما محرمانه باشد .اگر نمیخواستند که دیگر نیازی به جلسه نبود
شما جون به ازرائیل هم نمیدید
اما سرانجام ازرائیل جونتون رو میگیره
زیرا.....
هدف برجام از دید غرب : اجرای یک پروژه فشار و فریب برای نفوذ و کنترل ایران است . درحالیکه
برجام از دید غرب باوران اصلاح طلب، یک خوش خیالی خام و ابلهانه به وعده های فریبکارانه امپریالیسم استعمارگر غربی است. به این دلیل است که پس از برجام ، و انجام 100 درصدی تعهدات توسط ایران، دلار از 3 هزار تومان به 30 هزار تومان رسید.
از پخش یک سریال هراس دارد
چگونه در پیشگاه خدا از دلبستن به کدخدا نمیترسد
فقط گوش به فرمان رهبر