دلیل ناراحتی شدید دولت و استعفای حسام الدین آشنا و این همه خط و نشان کشیدن برای افرادی که این فایل را منتشر کردند این است که با انتشار این فایل تعداد بسیار زیادی از رای هایی مردم به نماینده اصلاح طلبان در انتخابات آتی به سمت اصولگراها متمایل خواهد شد چون مردم از سخنانی که در مورد سردار سلیمانی زده شده ناراحت هستند.انتشار این فایل در این زمان یک بد بیاری بسیار بزرگ برای اصلاح طلب ها بود و جایگاه اجتماعی آنها را واقعا متزلزل کرد.
واقعا که چقدر باحال.به جای آنکه وزیر خارجه را برای انجام چنین مصاحبه ای مواخذه بکنند،دنبال افرادی میگردند که این فایل را منتشر کرده اند.اگر میوزارت خارجه،ریاست جمهوری و شخص جواد ظریف نمی خواستند این فایل را منتشر کنند پس چرا مصاحبه کرد.اگر قرار بوده که در آینده پخش بشود پس دلیل ممنوع الخروج شدن و در انتها هم بازداشت و محاکمه بیست نفر چیست.مگر در آینده که این فایل پخش میشد رسانه های معاند از آن استفاده تبلیغاتی نمیکردند.دقیقا شده مانند کلیپی که از نماینده مجلس در گمرک در حال فحاشی گرفته شده بود و پخش شد.در آن مورد هم به جای ادب کردن نماینده،شخصی که فایل را منتشر کرده بود ادب کردند.ضرب المثلی که می گوید گنه کرد در بلخ آهنگری،به شوشتر زدند گردن مس گری دقیقا اینجا کاربرد دارد.
صحیت های ظریف بنظرم جنجالی نبودن بلکه یادآوری از نوع بدون تعارف بود و نیاز به این بگیر و ببندها هم نیست. همین الان هم باید مواظب اسرائیل باشیم و حریف رو دست کم نگیریم. چون در این شرایط بنظرم مجبوره وارد جنگ با ما بشه.
بزرگوار آقای ظریف نمیدونه منافع ملی اسرائیل منافع ملی امریکاست آخه الان وقت این بود که همچین حرفی بزنه که بابتش بخوان کری رو محاکمه کنن؟وقتی کری توی شرایط سختی بگیره یعنی بایدن هم قرارگرفته حالا فک کنین توی این شرایط آقایون هم توی مذاکرات وین هستن!اگر میخواست همچین حرفی بزنه پس اصلا لازم نبود این همه راه تا وین برن پول هتل بدن!
سیدعطا
۰۳:۲۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
با سلام
به عنوان مردم مطالبه ملی داریم :
1. انتشار اسامی 20 نفر ممنوع الخروج شده
2.پاسخ جناب آقای ظریف درباره سخنانشان
3.محاکمه افراد دخیل
4.تشریح اتفاق ب وقوع پیوسته توسط ارگان های زیربط
5.معذرت خواهی جناب آقای ظریف بدلیل تلاش برای خدشه دار کردن اعتماد عمومی به دولت و عشق مردم نسبت به حاج قاسم
6.رد صلاحیت این شخص در صورت شرکت در انتخابات 1400
7.تشریح عمومی حکم محاکمه افراد زیربط با فایل صوتی مربوطه توسط ارگان های زیربط.
جالبه بجائیکه خود ظریف و دار و دسته روحانی رو محاکمه و بازداشت و ممنوع الخروج کنید،عاملان انتشار فایل رو میخواهن ممنوع الخروج و بازداشت کنند؛مملکت جالبی داریم نه؟؟ مگه داریم؟؟!!!
چرا ظریف این حرفها رو اصلا زده. معاند کیه؟ دشمن کیه؟ منظورش از زدن این حرفها چی بوده اگه این حرفها بد بوده خوب چرا دهنش رو باز کرده هر نادرستی رو عنوان کرده؟ اگه خوب بوده چرا از انتشارش ناراحت و نگرانن؟ فقط مردم نامحرمند؟
بندها را به آب داده ای و می طلبی حریف؟
#دیپلماسی التماسی
#خنجر از پشت نارفیق
به عنوان مردم مطالبه ملی داریم :
1. انتشار اسامی 20 نفر ممنوع الخروج شده
2.پاسخ جناب آقای ظریف درباره سخنانشان
3.محاکمه افراد دخیل
4.تشریح اتفاق ب وقوع پیوسته توسط ارگان های زیربط
5.معذرت خواهی جناب آقای ظریف بدلیل تلاش برای خدشه دار کردن اعتماد عمومی به دولت و عشق مردم نسبت به حاج قاسم
6.رد صلاحیت این شخص در صورت شرکت در انتخابات 1400
7.تشریح عمومی حکم محاکمه افراد زیربط با فایل صوتی مربوطه توسط ارگان های زیربط.