متاسفانه به پوست سیب و مرکبات پارافین صنعتی میزنند برای ماندگاری بیشتر و این مواد سرطانزا و سمی هستند. قبل از برداشت میوه ها هم کم از سموم استفاده نمیکنند و متاسفانه میوه ارگانیک هم نایاب و گران است
لطفاطریقه استفاده ازاون روهم ارائه میدادید.خشک کنیم دم کنیم پودرکنیم و...
ناشناس
۱۳:۵۴ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰
فکر کنم پوست پرتغال و نارنج به صورت خشک کرده برای مربا و شیرین پلو _ رنده و خشک شده پوست لیموترش برای سالاد و پوست هندوانه برای مربا _ کیوی و موز هم خشک و پودر شده برای سالاد _ تخم کدو هم که مشخصه و کرفس هم چون خیلی تلخه نمیشه همینجوری ازش استفاده کنیم به نظرم اگه خشک و سپس پودر کنیم و مقدار کمی از اونو با سبزی های دلمه و اش و سوپ و کوکو و سس سالاد مخلوط کنیم قابل تحمل تر است .