هرکی نظربستن آب اصفهان روداده ،بریدببینیدبازندگی کشاورزای اصفهانی چیکارکردن،اونهاهمیشه دستشون بخیربازبودوبه بقیه هم وطناکمک می کردن اماحالامحتاج شدن،خوزستانیهاحاضرشدن آبشون توی بیابون تلف بشه ولی به اصفهان نرسه! حالا کی خسیسه؟
من بختیاریم ولی بگویم دو عامل عدم میریت و طمع بیش از حد هم خودتان را بد بخت کردید هم ما رو سیاه روز . صنایع آب بر رو آوردید دانشگاهها و پایتختی ،گردشگری و صنایع دستی به دلار و یورو را از دست دادید ما هم گردشگری کشاورزی و دامپروری را از دست دادیم. یقه مسوالان استانی خودتون رو بچسبید.
آب سد زاینده رود از چادگان و فریدونشهر تامین می شود نه چهار محال و بختیاری فقط این زاینده رود از داخل سامان که یکی از شهرهای چهار محال و بختیاری است عبور می کند چند سالی است که زاگرس دیگر آب زاینده رود را تامین نمی کند اگر یک سری به سرچشمه های زاینده رود بزنید و اطلاعات کسب کنید خوب است که آب زانده رود چند سالی است از زاگرس تامین نمی شود
خشکسالی و بی آبی رابطه مستقیم دارد به رفتار ما انسان ها، گناه و معصیت باعث خشکسالی و بدبختی می شود. ما مسلمان هستیم و تعهد دادیم و چون به تعهد خود عمل نمی کنیم نتیجه اعمال ما می شود خشکسالی و عدم بارش . و بدبختی و انواع مریضی .
هیچ کدوم عملیاتی و اجرا نشدند
هیچ کدوم عملیاتی و اجرا نشدند
یا مسئولی که دلش به حال این استان شهید پرور بسوزه
یا مسئولی که دلش به حال این استان شهید پرور بسوزه