من خودم یک حدود 5 سال هست متاهل هستم . اما با توجه به این شرایط و مشکلات قصد بچه دار شدن نداریم. هنوز تو خرج و مخارج ساده خودمون موندیم. شما فرض کن فرزند آوری زیاد و جمعیت زیاد بشه. اونوقت چی؟
بحث اشتغال جوانان اولین و مهمترین راه حل مشکل کاهش جمعیت است چون شغل بدنبال خود می تواند ازدواج و تشکیل زندگی و سایر شرایط را ایجاد کند در ثانی شاید بتوانیم مشکل صنعت و کشاورزی ... را با وارد کردن کارگر از خارج برطرف کنیم ولی بحث حفاظت مرزها و امنیت داخلی با سرباز یا افسر خارجی شدنی نیست باید کمی عمیق تر و با برنامه تر عمل کرد غفلت در بحث مشکل جمعیت مساوی است با پیروزی خیلی کم هزینه و راحت دشمنان در آینده نه چندان دور .
در دهه شصت جمعیت ایران رشدی بالا را تجربه کرد به طوری که جمعیت در طول ده سال بیش از پنجاه درصد افزایش داشت این پنجره ی جمعیتی در هرم جمعیتی به پیش خواهد رفت و همان طور که الان بیش ترین سطح جمعیتی ایران در گروه ۳۰تا ۴۰ ساله است ده سال بعد گروه ۴۰ تا ۵۰ ساله و به همین ترتیب تا این همسالان از هرم جمعیتی خارج شوند حال اگر سیاستگذاران با دید کوتاه مدت به قضیه نگاه کنند خطر پیری جمعیت و عوارض ناشی از آن را خواهند دید اما در بلند مدت آمار زاد وولد کنونی موجب متعادل شدن جمعیت و حفظ محیط زیست و تاب آوری زیستی کشور خواهد شد اما اگر سیاست افزایش جمعیت برمبنای آمار دهه شصتی هادنبال شود دوباره با یک رشد جهشی و نمایی در جمعیت روبرو خواهیم شد که تبعات آن بسیار گسترده تر از پیری جمعیت زود گذر خواهد بود .
متاسفانه بحث جمعیت کشور کارشناسی صحیحی نشده است و بر پایه نادرست صحبت های رییس جمهور سابق سیاست افزایش جمعیتی در کشور دنبال می شود.
ما که نداریم ازدواج کنیم و بچه بیاریم. یه قانون تصویب بشه که مسئولین و هفت نسل بعد از اونا که حسابی دارا هستند موظف بشن هر کدوم ۱۰ تا بچه بیارن.ماشاءا... از این دست مسئولین هم که زیاد داریم .قانون اجرا بشه کلی به جمعیت اضافه میشه.
من 38سالمه ویک فرزند ۳ساله دارم الان سه ماهه بیکارم چجور تو این وضعیت به فکر فرزند دوم و سوم باشم یکی توراه داشتم سقطش کردیم نه بیمه نه کار نه درآمد نه حتی موتوری که باش کارکنم بعد دولت و...میگن فرزند اوریکنید آخه چجوری با ۴۵۵۰۰تومن صدقه به مردم میدید ولی آقا زادهاتون بفکر عیش و نوش توی آمریکا و کانادا هستن بس کنید دیگه یکماهه دیگه التماس میکنم که مردم رای بدن منکه دیگه رای نمیدم مهم نیست کی بیاد سرکار
میترسم یه کاری بکنم خدا بهم فرزند بده بیاد اینجا با این همه مشکلات گرانی . بی عدالتی . بی مسئولیتی. غیر. .......
ما که. ....... پس ممنوع. از اورژانسی استفاده میکنیم . نیاد اینجا مثل ما گیر بیفته . برای شادی روح نیامده ها جیغ و هورا
چون هم دنا پلاس دارن
هم حقوق خوب
متاسفانه بحث جمعیت کشور کارشناسی صحیحی نشده است و بر پایه نادرست صحبت های رییس جمهور سابق سیاست افزایش جمعیتی در کشور دنبال می شود.
جمعیت کمتر رفاه بیشتر
آیا دولت مسکن و درآمد منو تامین میکنه ؟؟؟
ما که. ....... پس ممنوع. از اورژانسی استفاده میکنیم . نیاد اینجا مثل ما گیر بیفته . برای شادی روح نیامده ها جیغ و هورا