با 32 سال سن حقوق اداره كار نيرو شركت نه امنيت شغلي نه كفاف زند گيو ميده تا 10م برج پول هست 20روز بعدش ميرم سر سفر پدرم .آخه بچه بياد باچي بزرگش كنيم تو كدوم خونه بزرگش كنيم .انقدي در مياد كه فقط كرايه خونه وپول 10روز غذا
توکشورما هیچ تدبیری برای مشکلات مردم وجودنداره
اخرش یکنفرمیاد برای ملت سخنرانی میکنه
تنهاتدبیردرایران اینکه چکارکنن ملت بیشتررپول بدن تا بالا نشینان خوشترباشن وپولدارتر
رشد جمعیت منفی تا زمانی که جمعیت کشور به پایین تر از ۵۰ میلیون برسه، یه نعمت بزرگ برای مردم و محیط زیست کشوره. خوش بحال اوناییکه اون زمون باشند و دوباره طعم رفاه، هوا و محیط زیست پاک، خونه های بزرگ و با صفا، مواد غذایی سالم، ترافیک آرام و خدمات اجتماعی و بهداشتی مناسب رو خواهند چشید.
کار به سال 2025 نمی کشه انشاله همین چند سال دیگه منفی میشه. اینطوری نسل های بعدی کمتر زجر می کشن. به لطف دولت و مدیران. بعد باز بگین حکومت به فکر مردم نیست. چه قدر ناشکرین!!!!
مسکن و کار اگر برای جوانان مهیا شود ازدواج به طور چشمگیری بالا می رود . چیزی که ۴۲ سال از ملت دریغ شده. متاسفانه کسانی به کشور مسلط اند که حتی آفرینش خدا را به سخره می گیرند و می گویند شکم و غریزه ی جنسی را خدا اشتباه آفریده و مردم باید حداقل یک وعده غذا بخورند و آمیزش اصلا نباید داشته باشند.
اخرش یکنفرمیاد برای ملت سخنرانی میکنه
تنهاتدبیردرایران اینکه چکارکنن ملت بیشتررپول بدن تا بالا نشینان خوشترباشن وپولدارتر