سلام هسته زردآلو چند نوع هست اونایی که هسته کوچیک داره تلخه ولی با این حال ما جمع میکنیم و میشکونیم چون تلخه میجوشونیم وچند بار آب توض میکنیم وبو میدیم میخوریم خیلی خوشمزه هستش حالا گونی گونی میفروشن
بخدا نمیدونم این مسائل و مباحث از کجا میاد؟؟!! من خودم بشخصه چند کیلو هسته زردالو و بادام تلخ رو مصرف کردم،نمیدونم اینا چی میگن از کجاشون در میارن؟!!!! البته بادام تلخ رو میجشونیم بعد خشک که شد،برشته میکنیم ،فوق العاده است،بعنوان یکی از آجیلها در ایام عید و بقیه سال استفاده میکنیم خیلی جاهای کشور اینکار رو میکنند،واقعاً در شگفتم اینا چی میگن!!!!!!!!!!!!!!
خودش در متن گفته هر چه تلخ تر باشد خطرناک تر است. مثل هسته هلو که تلخ است. این هسته زرد آلو که ما میخوریم اصلا تلخی ندارد و تعداد گونه های زردآلو که در جهان است زیاد است. احتمالا منظورش زردآلوهایی هست که هسته تلخی دارند.
سلام هسته زرد آلو که کشنده نیست.ما یه عمر داریم استفاده میکنیم.هسته آلو و هلو هم خیلی ضخیم و محکم هستند و اگه کسی بخوره هضم نمیشن و کامل دفع میشه.خداخودش حواسش به اینها هست.هسته سیب رو هم اگر نجویم هضم نمیشه و کامل دفع میشه
اتفاقا هسته زردآلو ضد سرطان هست
البته من حتی همون هسته ی زردآلو با پوستش هم پریده توی گلوم و بلعیدمش. چیزیم هم نشده.