از این 41 میلیون 50%شون هیچ وقت نیومده بودن رای بدن که حالا بخوان به رئیسی رای بدن یا ندن.
خیلی هاشون هم بخاطر کرونا و بی تدبیری دولت نیومدن و خلاصه اگر می خواستن به رئیسی نه بگن به همتی و یا آرای باطله رای میدادن.
سرباز رهبر
۱۲:۴۱ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
دوستان شاید ایشون ایرانی مقیم آمریکا باشن. من خودمم نمیدونم ایشون کین؟! اما زود قضاوت نکنید
ناشناس
۰۱:۰۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
جناب رییسی امید است کابینه شما از طرفدارانتان مودبتر باشند---وای به حالمان با این طرفداران
اقای بایدن وای ترورامپ ببینید مهد تمدن مهد دموکراسی مهد ایمان برادری انسانیت تو کشور عزیزمون ایرانه نه کشور آمریکا که عین گرک وکفتار به سروکله هم میپرید درضمن تمام اتشنشانیها اماده باش هستن میخاین بگم بیان خاموشتون کنن؟ اخه ازشدت غضب اتیش گرفتید.
آقای رئیسی خواهشا بعد ۴ سال همینی که الان هستی باش، تغییر نکن!
مردم به منش الان رئیسی اعتماد کردند و انتخاباتان کردند، مثل بعضی رئیس جمهورها که اعتماد ملت به خودشان را فراموش کردند و تغییر کردند، نشو!
چرا در اعلام امار خدا را در نظر نمی گیرید . ایا واقعا تعداد شرکت کنندگان در انتخابات این بود . خیلی بیشتر بودند و شما دارید کم اعلام می کنید . چرا نمی گویید بجای ساعت ۷ صبح انتخابات را از ساعت ۱۰ به بعد شروع کردید . چرا از قطع و وصل دستگاه های رای گیری حرفی نمی زنید . این امار اکثریت نبود . چرا جوابگو نیستید .
مهم نشستن بر میز ریاست جمهوری نیست مهم از عهده از مسولیت الهی بربیاید مهم است اگر ایشان نتواند کشتی به گل نشسته را نجات بدهد ملت در کل از جمهوری اسلامی نا امید خواهند شد و انتخابات بعدی را بیگانگان باید انجام بدهد
متاسفانه ادبیاتی از قبیل: "پماد بدم"، "بدجور سوختیا"، "دق کن بمیر" و... وارد فرهنگ اجتماعی ما شده. بالاخره اونی که شما با این ادبیات صحبت میکنی هموطن شماست. این طور حرف زدن باعث کینه پراکنی و فاصله گرفتن قلب ها از هم هست. بعد چند ماه این جو انتخاباتی تموم میشه و همه به زندگی عادی خودشون میرسند و خیلی عجیبه کسانی هم اینطور حرف میزنند که مسلمان و انقلابی هستند. بنده دو دوره به رییسی رای دادم ولی یکبار هم نشده اینطور کسی را خطاب قرار بدم. به امید همدلی و صمیمیت مردم ایران.
ديگه از كسي كه فكر ميكنه شخصي با اين سطح تحصيلات ابتدايي ميتونه منجي اش باشه توقع بيشتر از اين داري؟
ذره ای از وطن
۰۵:۳۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
احسنت! این اخلاق مداری و رعایت احترام به هموطن حتی با عقیده متفاوت، واقعا درسته. از این تذکر واقعا متشکرم.
ناشناس
۰۷:۰۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
تا اونا توهین نکنن ما اینجور واژه هایی نمیگیم
نگن تا نگیم
اونا شروع کننده ن
همش مینویسن رئیسی از قبل تعیین شده بود
حرف زور میزنن تندتند
ناشناس
۱۸:۴۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
الان ببین این آلبانی نشینه چه جوری پیام داده.
تا کسی بد حرف نزنه جواب بد نمی گیره. هرچند که من خودم هم مخالف جواب بد دادنم. اما هر قشری ادبیات خودشو می خواد
ناشناس
۲۳:۳۴ ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
با رأی ما مردم جناب آقای سید ابراهیم رئیسی با بیش از 60 درصد آرا یعنی حداقل 20 میلیون (نه 18 میلیون، چون 2 میلیون رای ثبت هویت دستی موقع قطع دستگاه را درنظر نگرفتند) رأی منتخب ملت است. تبریک به این قدر بصیرت مردم همیشه در صحنه و بسیار تاسف به این حد ناجوانمردی و کارشکنی برخی عناصر داخلی برای کم نشان دادن مشارکت. هرکسی رأی نداد خودش را از این شادی امروز محروم کرد. اگر آنها خبر داشتند که چه کسانی واقعا دشمنشون هستند، حتما برای رأی دادن به فرد اصلح به صحنه می اومدند. به خدا 10 سال سکان کشور را دست افراد نا اهلی سپردیم که از انصاف و عدالت و جوانمردی بدورند.
درود برملت شریف ایران که به وظیفه اش به دور از هر گونه شانتاژ و تبلیغات خارجی عمل کرد ،امید است با انتخاب افراد کاردان و پر تلاش و دوری از فرصت طلبان ،دوره طلایی از خدمت صادقانه را همگی مردمشاهد باشیم .
خیلی هاشون هم بخاطر کرونا و بی تدبیری دولت نیومدن و خلاصه اگر می خواستن به رئیسی نه بگن به همتی و یا آرای باطله رای میدادن.
اختیارکرد.زمانهمهچیزرانشانخواهدداد.
مردم به منش الان رئیسی اعتماد کردند و انتخاباتان کردند، مثل بعضی رئیس جمهورها که اعتماد ملت به خودشان را فراموش کردند و تغییر کردند، نشو!
سید ابراهیم رئیسی: من طعم فقر را ندیده ام؛ چشیده ام.....
من که خیلی خوشحالم
حس قشنگی دارم
من به آقای رئیسی رای دادم
نگن تا نگیم
اونا شروع کننده ن
همش مینویسن رئیسی از قبل تعیین شده بود
حرف زور میزنن تندتند
تا کسی بد حرف نزنه جواب بد نمی گیره. هرچند که من خودم هم مخالف جواب بد دادنم. اما هر قشری ادبیات خودشو می خواد