نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۷ تير ۱۴۰۱
من با افتخار جزو اوناییم که سبزی قرمه سبزیم رو سرخ نمیکنم و طعمش رو هم خیلی دوست دارم
Iran (Islamic Republic of)
زینب
۱۰:۲۶ ۰۵ تير ۱۴۰۱
لطفا به زبان فارسی ترجمه کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۹ تير ۱۴۰۰
راستش مزخرف بود
Iran (Islamic Republic of)
باران
۱۲:۲۶ ۱۹ تير ۱۴۰۰
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۰ ۱۸ تير ۱۴۰۰
باسلام اگه میخواهید قرمه سبزیتون خوش مزه بشه روغنشو همون اول بریزید.بعد آب هم اضافه نکنید .حتی تواملت هم روغن اول میریزید خوش مزه میشه .زیادسرخ کنید تقریبا مثل چای خشک دیده بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۶ ۱۷ تير ۱۴۰۰
اولا قابلمه های روحی فلزی رو باید با اون ها غذا پخت درست کرد نه چونکه آزادیم اینطور بوده وهیچ ضرری برای بدن نداره ولی این قابلمه های تفلون که داخلشون پراز مواد شیمیایی و سرطان زاس وهیچ خوبی نداره به جز برای تبلیغ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۷ تير ۱۴۰۰
دوست عزيز بهترين ظروف فلز اهن يعني چدن و ظروف مس هستند كه اين ريز مغذي ها را هم دارا مي باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۳ ۱۸ تير ۱۴۰۰
براسرخ کردن میگه این ظرفا خوب نیستن..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۱۶ تير ۱۴۰۰
اینارو که خودمون بله بودیم....... سرکارییییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۱۶ تير ۱۴۰۰
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
دیلمی
۰۵:۴۴ ۱۵ تير ۱۴۰۰
لطفا اگه کسی متوجه شد برام ترجمه کنه.
Germany
فاطمه
۰۲:۱۶ ۱۵ تير ۱۴۰۰
ظرف مسی و اهنی بهترین ظروف هستند سیزده ساله دارم استفتده میکنم کم خونی منو دخترم کهخیلی زیاد بود رفت شده حتی قاشق اهنی هم تو خورشتها میزارم لطف مردم رو بیمار نکنید ظروف تفلون بدترین نوع ظرف است سرطانزاست و بی حسی و ستی می اورد
Iran (Islamic Republic of)
دلآراااام
۱۳:۰۸ ۱۵ تير ۱۴۰۰
خب عزیز سبزی قرمه سبزی رو فقط در ظروف تفلون میشه سرخ کرد فقط که نچسبه و نسوزه مجبوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۴ تير ۱۴۰۰
سلام ممنون از دستورات آشپزی عالیتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۳ تير ۱۴۰۰
به یک نکته اصولی و جدید اشاره نکرد با این توضیحات وقت مردمو هدر ندین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۰ ۱۳ تير ۱۴۰۰
مردمو چرا میذارین سرکار؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۱۳ تير ۱۴۰۰
فقط توضیح داد اصلن یه نکته که به درد بخوره را بیان نکرد یه روش درست نگفت در مورد سرخ کردن بادنجان به چه روشی اصلن اشاره نکرد وقت گیری هست
United States of America
Gfhh
۱۷:۱۰ ۱۲ تير ۱۴۰۰
Stop
۱۲