نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
وقتی مشکلات را به گردن مردم می اندازند
۰۹:۳۹ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
دلیلش اینی که گفتید نیست ، دلیلش نبود اشتغال و اشتغال ثبات دار ، مسکن ، و انگیزه . این دولت امید جوانان را هم گرفت ، چه رسد به دادن اینها.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
منم به دختر مجردم که با صحبتتون کاملا موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشتاس
۱۱:۳۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
منم ی پسر مجردم...بیا ازدواج کنیم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
مبارک باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
انشالله مشکل هردومون حل بشه آقا پسر مجرد.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
از بس ارزونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
خخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۰۲:۵۷ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
خب مشکل را حل کنید تا آمار دختران از پسران بیشتر شود تا آمار زنان مجرد از مردان متاهل یا مجرد بیشتر شود شما که همه چیزی ارزان قیمت از کشور چین وارد می کنید و باهاشون قرارداد همه جانبه 25 ساله هم امضا کردید خب زنان و دختران مجرد چینی هم وارد کنید به کشور یه 10 یا 20 میلیون نفرشون رو وارد کنید جمعیت چین بسیار زیاد است هر چقدر می خواهید زن و دختران مجرد چینی وارد کنید اونها خودشون با کله میان ایران چونکه زنان و دختران چینی به مردان و پسران ایرانی علاقه مند هستند و خوششون میاد بیان ایران زندگی کنند و با این روش همه پسران جوانان مجرد ایرانی و مردان متاهل و مجرد ایرانی هم می روند و به راحتی با زنان و دختران چینی ازدواج ساده و ارزان قیمت می کنند اون چینیها هم مسلمان می شوند و حتی مردان متاهلی هم که قصد تجدید فراش ازدواج مجدد دائم و موقت دارند هم می توانند با زنان و دختران جوان چینی ارزان قیمت یا رایگان یارانه ایی ارزان قیمت ازدواج کنند چندین ده بعد هم قیافه ایرانیها همگیشون می شود شبیه چینیهای مسلمان و جمعیت ایران هم رو به پیری نمی رود رو به جوانی و شادابی و نشاط می رود و امید به زندگی هم افزایش میابد . افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
حالت خوبه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
فقط که چین نیست برادر؛ از روسیه هم میشه وارد کرد:) مشکل چین اینجاس که تغذیه شون نمیخوره به ما فقط!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
اره چینی ها هم لنگ پسرای ایرانین. خدا شفات بده
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۲:۳۰ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
نه موافق نیستم
اون موقع اقا زاده ها واردات مجرد های چینی رو در دست میگیرن و ثبت نامی میشه
بعد هم قرعه کشی میشه و عقدنامه رو تا یه سال نمیدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
همین کم مونده از چین دختر بیارن
ادمایی با افکاری مثل تو شدن مسوول که وضعمون اینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
فقط نوع غذا مشکل است؟ قیافه وحشتناک پسرهاشون ندیدین؟ صد رحمت به ایرانی ها- دین و ایمان هم که دیگه رنگی براش نمونده
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۶:۳۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
جواب اونی که گفته بود حالت خوبه : پسته بخور برات خوبه و اونی که گفته بود خداشفات بده : عاقلان دادنند که کیو باید شفا بده و اونی که گفته بود از روسیه هم میشه وارد کنند : خب وارد کنند هم از چین وارد کنند هم از روسیه 30 یا 40 میلیون نفر زن و دختر مجرد وارد کنند تا نسل مسلمین در ایران زیاد شود و سهم هر جوان پسر و مرد متاهل ایرانی چندین زن یارانه ایی ارزان قیمت چینی و روسی بیاد و کشور رو به پیری نرود و این سه کشور با همدیگر قوم خویش می شوند . افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
چی میگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۰۱ مرداد ۱۴۰۰
خداشفات بده عمار