واکسیناسیون دانش آموزان مهم ترین اقدام است.آموزش مجازی جای حضوری را نمی گیرد.دلم برای بچه ها و تدریس در کلاس تنگ شده است.. لطفاٌ واکسن بچه ها را جدی بگیرید.مگر چه تعداد دانش آموز داریم؟کافی است 10 میلیون واکسن مخصوص بچه ها وارد کنید..ممنونم.
دولت داره امار میده همش واکسن وارد میکنن بعضیا استرزانکا زدن ولی دوز دومش میخوان بزنن نیست....چه فایده داره این اماریکه میدین؟؟حداقل یه بار تو عمرتون رو برنامه و نظم کار کنین و فکر این نباشین به مردم فقط امار دهن پر کن بدین
پس دولت قبل که اون همه فحشش دادین که چرا هزینه واردات را به تولید واکسن نمیده کجا رفت .معلوم شد اونها بهتر از همه میدونستن تولیدواکسن داخل قطره چکانی ست.
یعنی کونتور میندازه؟! اینم میره پیش 50 میلیون واکسن برکت و 30 میلیون واکسن وارداتی که قول داده بودین تا آخر شهریورماه وارد کنید!! فقط میتونم بگم متاسفم
آره دیگه واکسیناسیون سرعت گرفته
اونموقع که ۶ماه ۲۵ م بود دوره ی روحانی خان بود که سنگ اندازی میکرد
ناشناس
۲۲:۰۹ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰
خب واکسن هایی که در دنیا تولید شده و کسی استفاده نکند چی میشه؟تاریخش میگذره پس چی میشه ؟جواب : تا سه ماه پیش قطره چکانی می دادند الآن براحتی به ما میفروشن.
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰
از صادرات واکسن به واردات رسیدیم. متاسفانه در این مملکت تا یک عهده سیر نشوند و جیبشان پر نشود اقدامات صحیح و عقلانی که همه عامه مردم می دانند انجام نمی دهند. از تولید واکسن خوب بودجه از بیت المال گرفتند و حالا به سمت واردات نان اور واکسن رفته اند. بهرحال امیدوارباید باشیم تا شر این ویروس از سر همه مردم دنیا برداشته شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند. انشالله.
ما که 83 میلیون.نفریم کلا. داور دقت کن
پدربزرگ من ۷۰سالش بود دو دز رو دریافت کرده بود باز کرونا گرفته الانم حالش خیلی وخیمه
حتما همینوطریه مسئولین میگن میشه عین کارای دیگشون
اونموقع که ۶ماه ۲۵ م بود دوره ی روحانی خان بود که سنگ اندازی میکرد