متاسفانه هیچکدوم جلیقه ضدگلوله.کلاه خوود ضد ضربه.اسلحه انفرادی سبک و با کیفیت و تجهیزات مناسب ندارن.اگر هم اشتباهی اراذل اوباشی رو زخمی کنن باید دیه بدن و زندان برن..پلیس باید قدرتمندترین تجهیزات.ماشین و محکمترین قانون حمایتی رو داشته باشه
زنگ بزن 197 بازرسی ناجا شکایت کند.
باشگاه خبرنگاران جوان، این رو هم مطالبه کنید
گوشی ما را بزنند و یا دزد بیاد وقتی میریم برای پیگیری یک جوری رفتار میشه که گویا ما متهم هستیم که از ما دزدی شده؟
آیا مورد سرقت قرار گرفتن جرمه.
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۶ شهريور ۱۴۰۰
دزدی گوشی چه ربطی به مجاهدت این شهیدان دارد هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۶ شهريور ۱۴۰۰
برعکس شما، در مورد مشابهی که کسی به مال ما تعدی کرده بود، پلیس بسیار عالی برخورد کرد و سعی کرد این مشکل قبل از ارجاع به دادسرا در همان کلانتری حل شود. در عین حال که کرامت هر دو طرف دعوا را حفظ میکرد ولی دائما به فرد خاطی گوشزد می کرد که در صورتی که مشکل در کلانتری حل نشود ممکن است برایش جزای نقدی داشته باشد. اتفاقا ما در آن محل غریب هم بودیم و عملا پناهی جز همین پرسنل محترم نیروی انتظامی نداشتیم. خدا خیرشان دهد.
سال پیش گوشی مرا زدند متاسفانه رفتار و عملکرد پلیس ناامید کننده و و باعث ناراحتی ام شد البته هر سازمانی خوب و بد وجود دارد ..
باشگاه خبرنگاران جوان، این رو هم مطالبه کنید
گوشی ما را بزنند و یا دزد بیاد وقتی میریم برای پیگیری یک جوری رفتار میشه که گویا ما متهم هستیم که از ما دزدی شده؟
آیا مورد سرقت قرار گرفتن جرمه.