مردم عزیز اذربایجان که در اون طرف سیم خاردار واقع شدن یعنی مردم باکو برادر ودوست هستن کشورهای خائن وسران دولتهای سلطه گر وبی عرضگی سران قاجار ماراازهم جدا کرده چرا باید ازهم بترسیم
امیدوارم رییسجمهور فریب خورده آذربایجان هم این پیام را دریافت کرده باشد و بداند که ملت ایران برای همه مسلمانان جهان برادر قابل اعتماد ی است اما اگر هر برادری مجری نقشه های شیطانی اسراییل و آمریکا باشد نباید انتظار داشته باشد که ما در مقابل بد عهدی آنها و هم آوازی آنها با دشمنان شناخته شده ملت ایران مماشات کنیم .
سیاست ، مقوله ای پیچیده است که بعد از غریب به یکسال از جنگ قره باغ مسئولین کشور ما خصوصا مسئولین استانهای آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل آیا متوجه شده اند که نباید بخاطر مشترکات مذهبی، طایفه ای و زبانی ، از جمهوری آذربایجان دفاع میکردند !؟
دوست گرامی بدون درنظر گرفتن مشترکات زبانی، مذهبی و فرهنگی بازهم در جنگ آذربایجان و ارمنستان، آذربایجان طرف حق بود. ای کاش کمی از تفکر خودبرترپنداری و ناسیونالیستی بیرون بیای و با دید انسانی به قضیه نگاه کنی. مگه ما هم باید توی جنگ ایران و عراق کشورمون رو دو دستی تقدیم صدام میکردیم؟ حالا عوارض گرفتن از چند تا کامیون که یک چیز مرسوم هست براتون عجیبه و به غیرتتون برخورده اما کشتار زنها و بچه ها و طویله کردن مساجد و اشغال شهرها و آواره کردن مردم براتون یک مسئله عادیه!!
حسام الدین
۰۹:۲۶ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
اشتباه جواب داد. ایران پدر شماست. آذربایجان هیچوقت از ایران جدا نبوده و نیست و نباید فکر کنن که جزئی جدای از ایران هستند. از دوران باستان تا کنون !
وقتش رسیده که خاک میهن به وطن برگرده
چون شیعه های معتقدی هستن.
باید ارتباطمون برادرانه بشه.