نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
خونه و ماشین و سفر و لبنیات و میوه وسینما و رستوران و لباس رو از زندگیمون حذف کردیم مصرف گوشت رو هم یک سوم کردیم.نمیدونم دیگه چی هست که باید از زندگی حذف بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
این آدم هایی که نمی زارن دام صادر بشه باید بعد شش ماه پاسخ افراد بیکار و آواره شده خیلی از دامداری ها و افراد روستایی رو بده.واقعا اینا چکار دارن میکنن از یه طرف میگن حمایت روستایی ها از یه طرف کمرشونو خورد میکنن.من یه روستاییم می بیینم چطور ورشکست میشن مردم دامدار روستا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
فقط حرف میزنند..چند ماه پیش هم قرار بود هزینه های ناباروری زیر پوشش بیمه قرار بگیرد..جالبتر اینکه ریاست جمهور مصوبه رو امضا و معاون اول هم آن را ابلاغ،فقط شعار و وعده دروغین..تاریخ فراموش نخواهد کرد...الانم نهاده های دامی از لحاظ قیمت سر ب فلک کشیده و دلالان خدا نشناس ازین فرصت استفاده کرده و دام ،دامدار زحمتکش رو با قیمت بسیار پایین خریداری میکنند..ما دامدار ها مجبور ب عرضه دام مولد ب کشتارگاه هستیم و گناه این حیوانات هم ب کردن مسولین مربوطه میباشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
گوشت قرمز جدیدا حرام شده دانشمند بعداز تحقیقات و آزمایشات به این مهم دست یافتن که راسته دل و قلوه و جگیر رو کباب کنند به من ندهند حرام اندر حرام می‌باشد.
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۰۸:۵۱ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
ضعف در نهاد های تصمیم گیر همیشه وجود داشته و دارد و آن هم حضور افرادی است که تنها با رابطه و لابی بر مسند تصمیم قرار گرفته اند و نه بر اساس توان و سابقه درخشان و تجربه!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۹ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
مشکل اصلی بی ارزش شدن پول ملیه هم به دلیل تحریم و هم‌‌ وجود اقتصاد دولتی و ضعف مدیریت . قدرت خرید مردم خیلی کم شده
Germany
ناشناس
۰۸:۲۱ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
باید علوفه به مقدار زیادی فراهم شود تا هم تعداد دام‌های کشور افزایش و نیاز داخلی تامین شود و هم ذخیره کشور مان بالا رود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
بنده بعنوان دامدار تمام گوسفندهام رو به جز هفت عدد فروختم اون هم به قیمت بسیار نازل و ضرر کردم چون علوفه ای امسال نیست ک به دام ها بدیم.فعلا گفتم قصاب بیاد باز هم دو سه تاشون رو ببره.لطفا فکری به حال نهاده دامی کنید وگرنه با کشتار دام ها بعد از عید دیگه دامی برای ذبح وجود نداره بخدا
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۰۸:۰۱ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
اولا باید گوشتهای قرمز گاو و گوسفند و شتر و شتر مرغ و مرغ و بوقلمون و ماهیها در کشوری همچون ایران اسلامی که خودش تولید کننده گوشتهای مختلف است بسیار ارزان باشد تا همه اقشار ضعیف قدرت خرید داشته باشند و به راحتی بتوانند از گوشتهای مختلف استفاده کنند ثانیا مردم مملکت خودتون رو از خوردن گوشت قرمز و دیگر گوشتهای خوراکی حلال گوشتان به اندازه کافی سیرشون کنید بعد مقداریشم منجمد و پس انداز کنید برای روزهای مبادا و روزهای مورد لزوم سپس اگر چیزی زیاد آمد از این گوشتها رو صادرات کنید و بفروشید به ارز تبدیلش کنید نه اینکه مردم کشور خودتون رو در فقر و گرسنگی و گرانی گوشتها و نخوردن گوشتهای مختلف نگهدارید و تشویق به نخوردن گوشتهای مختلف کنید و سفرهاشون رو تنگ و کوچک کنید بعد گوشتهای مختلف رو صادر کنید !!! اینکار شما نه ثوابی درش هست نه رضایتمندی مردم را دارید و نه رضایتمندی خداوند جل جلاله را دارید و نه برکتی درش هست و نوعی خیانت آشکار به مردم ایران اسلامی محسوب می شود و باید با خائنین به نظام مقدس مردمی برخورد مجدانه قضائیه شود و به مجازاتهای کیفری برسند ، از قدیم علمای خردمند دانا و با بصیرت تیزبین هوشیار مردمی مومنین ابرار فرموده اند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است تا مردم مملکت سیر نیستند صادرات گوشتها و گران کردن گوشتها حرام است و باید با خائنین برخورد شود . والسلام و صلوات التماس دعا التماس تفکر خردمندانه مردمی عادلانه خداپسندانه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۵ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
عج عج ،به نظر شما عایا باید چیکار کرد،گوسفندها رو توبیخ کرد ،دلال ها رو توبیخ کرد،دامداران روتوبیخ کرد شما رو توبیخ کرد که هی از گوشت خبر میذاری
۱۲